.

.

10шт Небоядисана Воблери Празен Бас Риболовни Примамки Лещанка Плуване Твърда Стръв За Пъстърва Модел Скакалец Мускусен Костур, Щука, Костур, Сьомга Горната част н?

10шт Небоядисана Воблери Празен Бас Риболовни Примамки Лещанка Плуване Твърда Стръв За Пъстърва Модел Скакалец Мускусен Костур, Щука, Костур,

BGN 2.67

Наличност
На склад

?【Размери СТРЪВ много интересни ? Основната част вибрация : Изработени от висококачествена ABS-материал и оборудвана вградена м, този вибро-стръв може непрекъснато издава звукова вълна по време на плаване, за да предизвика риба на желание покормиться и да ги насърчи към атаката. ? ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНИТЕ ВИДОВЕ РИБОЛОВ : на Тази стръв за улов на риба може да се използва широко за риболов на костур, жълт костур, костур, щука, мускус, плотвы, пъстърва, снука, сьомга и т. Тази стръв за плуване е доста подходящ както за морски, така и за сладководна вода и добре функционира във всички слоеве на водата. ? ПЕРФЕКТНИЯ подарък - Дайте да ви прекрасно усещане за удоволствие от занаяти собствените си ръце.Идеален подарък за Деня на бащата, Коледа, деня на благодарността, рожден ден и т. ? за Гарантиране на 100% удовлетворение : Ако срещнете някакви проблеми с качеството, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Нашите риболовни примамки осигуряват 12-месечна гаранция за качество и ученето през целия професионално обслужване на клиентите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Нашият приятелски и надеждна услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 5 часа!. ?【Размери СТРЪВ много интересни. ? Основната част вибрация : Изработени от висококачествена ABS-материал и оборудвана вградена м, този вибро-стръв може непрекъснато издава звукова вълна по време на плаване, за да предизвика риба на желание покормиться и да ги насърчи към атаката. ? ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНИТЕ ВИДОВЕ РИБОЛОВ : на Тази стръв за улов на риба може да се използва широко за риболов на костур, жълт костур, костур, щука, мускус, плотвы, пъстърва, снука, сьомга и т. Тази стръв за плуване е доста подходящ както за морски, така и за сладководна вода и добре функционира във всички слоеве на водата. ? ПЕРФЕКТНИЯ подарък - Дайте да ви прекрасно усещане за удоволствие от занаяти собствените си ръце.Идеален подарък за Деня на бащата, Коледа, деня на благодарността, рожден ден и т. ? за Гарантиране на 100% удовлетворение : Ако срещнете някакви проблеми с качеството, ние ще възстановим парите си в пълен размер.

Опции за продукта

Свързани продукти