.

.

Angoily 60 бр. Аксесоар за Монтиране на мулти-Инструмент С Две Кръгчета, работна маса, Организаторите, Стелажи, Многомонтируемые Аксесоари за ръчно Организатор, Държач ?

Angoily 60 бр. Аксесоар за Монтиране на мулти-Инструмент С Две Кръгчета, работна маса, Организаторите, Стелажи, Многомонтируемые

BGN 22.40

Наличност
На склад

ЮтияСтенен държач за отвертки-околовръстен дизайн, може да съхранявате вашите отвертки, клещи и други ежедневни неща, спестявайки време и усилия.ОРГАНИЗАТОРИТЕ за ОТВЕРТКИ PEGBOARD - Просто да закачите на куката pegboard и консултациите в дупки pegboard от всяка страна, други инструменти не са необходими.Куки за закрепване на дъска-дизайн с формата на пръстен : на Всяка кука е с 2 линия, можете да използвате тези практични държачи за закрепване на дъска за съхранение на отвертки, клещи и други стоки от първа необходимост, спестяване на време и пространство.Iron органайзер за отвертки-държач за инструменти Pegboard могат да бъдат широко използвани у дома, в кухнята, в офиса, в гаража, на работната маса, в мазето, в магазина на дребно, на склад, и така нататък.Куки за дрехи, закачалки-Съдържание на опаковката : В този пакет вие ще получите 20 притежателите на инструменти с двоен пръстен, като на всеки куката може да се съхранява за около 1 малък предмет, това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за съхранение.Осъществяване списък на 20 x притежателите за отвертки Особености - Вътрешен диаметър на отвора : 1,9 см. - Цвят : сребрист. - Те са съвместими с метални и неметаллическими прищепками, заоблен повърхност, са безопасни за вашите ръце. - Забележка : Подходяща за кръгли отвори с диаметър 6 мм, а разстоянието между централните отвори 2,5 виж Прищепка. - Просто да закачите на куката за клечки за дрехи и консултациите в дупки за клечки за дрехи от всяка страна, други инструменти не са необходими. - Могат да бъдат широко използвани у дома, в кухнята, в офиса, гаража, на работната маса, в мазето, в магазина на дребно, в склада, и така нататък. - Изработен от железните материали и старателно обработена, тя е безопасна и здрава, може да се използва в продължение на дълго време. -Дизайн с формата на пръстен, ви позволява да съхранявате вашите отвертки, клещи и други ежедневни неща, спестявайки време и усилия.

Опции за продукта

Свързани продукти