.

.

Холографски Гел с пайети за лице, тяло, нокти, Супер Устойчиви Водоустойчив бързо съхнещи Течни Сенки за очи с големи пайети за грим Rave Festival Party, 1 унция (бял и зелен)

Холографски Гел с пайети за лице, тяло, нокти, Супер Устойчиви Водоустойчив бързо съхнещи Течни Сенки за очи с големи пайети за грим

BGN 51.96

Наличност
На склад

【ХОЛОГРАФСКИ БЛЯСЪК ЗА ТЯЛО】 Водоустойчива гел за блясък за тяло е изработена от материали с ниско ниво на раздразнение и добре да се придържа към всяка част от кожата, без да използвате допълнително лепилоЦвят и блясък, пайети "русалка" ще се различават при различни ъгли на видимост. 【Предлага в няколко цвята】 Нашите холографски блясък за тяло съдържа набор от цветове по ваш избор, включително латунно-зелен, кленово-червен, е ценно-син, звездно-сребърен, лавандово-лилаво, розово мечти, русалочий бяло и други.Това е добра рецепта, който ще ви направи най-популярни на сцената!. 【Многоцелеви】 гел с блясък за тяло може да се прилага върху очите, устните, лицето, косата, ключицата, раменете, ноктите и т., за да може лесно да се създаде зашеметяващ грим супермодели за партита, сватби, рожденни дни, сценични представления, барове, нощни клубове, празнични кутежей и т. 【СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ за ГРИМ】 Тъй като тази формула съчетава в себе си лазерен блясък и гелевый блясък за грим, тя не само ви спестява време и намалява процеса на нанасяне на грима, но също така е много трайна и водоустойчива, което позволява лесно да се създаде перфектния грим за русалка, която ще издържи през целия ден. 【ГАРАНЦИЯ за ДОВЕРИЕ】 Като професионален дистрибутор козметика, всички наши козметични продукти се подлагат на строг контрол на качеството.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля незабавно се свържете с нас и да получите задоволителен отговор. 【ХОЛОГРАФСКИ БЛЯСЪК ЗА ТЯЛО】 Водоустойчива гел за блясък за тяло е изработена от материали с ниско ниво на раздразнение и добре да се придържа към всяка част от кожата, без да използвате допълнително лепило.Цвят и блясък, пайети "русалка" ще се различават при различни ъгли на видимост. 【Предлага в няколко цвята】 Нашите холографски блясък за тяло съдържа набор от цветове по ваш избор, включително латунно-зелен, кленово-червен, е ценно-син, звездно-сребърен, лавандово-лилаво, розово мечти, русалочий бяло и други.Това е добра рецепта, който ще ви направи най-популярни на сцената!. 【Многоцелеви】 гел с блясък за тяло може да се прилага върху очите, устните, лицето, косата, ключицата, раменете, ноктите и т., за да може лесно да се създаде зашеметяващ грим супермодели за партита, сватби, рожденни дни, сценични представления, барове, нощни клубове, празнични кутежей и т. 【СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ за ГРИМ】 Тъй като тази формула съчетава в себе си лазерен блясък и гелевый блясък за грим, тя не само ви спестява време и намалява процеса на нанасяне на грима, но също така е много трайна и водоустойчива, което позволява лесно да се създаде перфектния грим за русалка, която ще издържи през целия ден. 【ГАРАНЦИЯ за ДОВЕРИЕ】 Като професионален дистрибутор козметика, всички наши козметични продукти се подлагат на строг контрол на качеството.

Опции за продукта

Свързани продукти