.

.

Професионален Фризьорски Калъф JC Barber, Органайзер за инструменти Стилист и Пътен Куфар с Подвижен Държач за 4 Клещи За съхранение на Ножици, Гребени, четки, Аксесоар?

Професионален Фризьорски Калъф JC Barber, Органайзер за инструменти Стилист и Пътен Куфар с Подвижен Държач за 4 Клещи За съхранение

BGN 58.93

Наличност
На склад

[Портативен и удобен фризьорски кутия за съхранение] : Преносим фризьорски калъф JC Barber създаден, за да ви помогне да поеме контрола на вашите инструменти и аксесоари за поддръжкаТой е компактен, удобен и е идеален за носене на ръка, без да се притеснявате за вашите кусачках или триммерах. [Продукт от премиум-клас] : Ние вярваме в качеството!Ето защо ние произвеждаме нашите изделия са от висококачествен алуминий и засилване на всеки ъгъл за допълнителна здравина.Нашата украса в сребърна ивица на трайна и придава класически вид. [Професионални инструменти за фризьорски инструменти] : Опростете живота си с помощта на този компактен калъф, в който се съхраняват всички ваши фризьорски инструменти.Той е снабден с подвижна чекмедже с прозрачен капак за 4 машинки за подстригване, вкара чанта, държач за 2 ножици и 4 еластични джобове за гребени и четки под капак, голямо централно отделение за защитни тела, сешоар и фризьорски консумативи, както и подвижна и регулируема пагон.Той също има лека грижи вътрешната част. [ Безопасен] : JC Barber Case се предлага със система за сигурност keylock, която дава възможност за безопасно отваряне и затваряне на органайзер.Това са елегантни и практични решения, които ще позволят да се поддържа постоянно си инструменти в оптимално състояние. [Идеална за съхранение] : размери фризьорство организатор съставляват 14 "x 12,75"x 7,25". Освен това, размери за съхранение на машинки за подстригване представляват 12,25 "x 10,5"x 2.5", както размери за съхранение под чекмедже - 13,25 "x 11" x 3". Професионален организатор за бръснарски инструменти за фризьорски Пазете всички фризьорски инструменти внимателни в ред!Този портативен аташе-калъф с дисплей и организатора за съхранение е идеален за защита на вашите машинки за подстригване, подстригване, ножове, секаторов, гребени, визии за рязане и консумативи за стайлинг.Вие винаги ще знаете, къде да намерите подходящо средство за следващата сесия за грижа за косата.

Опции за продукта

Свързани продукти