.

.

Sasha Mall 52 Нископрофилни Вентилатори с Дистанционно управление, Осветление, Вентилатор на Тавана Скрит монтаж, Външен Вентилатор на Тавана, за да двор, Безшумен dc дви?

Sasha Mall 52 Нископрофилни Вентилатори с Дистанционно управление, Осветление, Вентилатор на Тавана Скрит монтаж, Външен Вентилатор

BGN 101.99

Наличност
На склад

【Дървен вентилатор на тавана】 Този дървен вентилатор на тавана е направен с модерен дизайн, мощен и реверсивным двигател, по-качествен и безопасен, идеален за всекидневна, спалня, кухня, фермерска къща и т 【3 диска нископрофилен, вентилатор на тавана】 3 обратните остриета могат да променят посоката на вятъра е необходимо, можете да го накара да работят през лятото, за да се насладите на хладен вятър, и обратното през зимата, като помага на рециклиране топъл въздух.Той притежава предимствата на бесшумности, пестене на енергия и издръжливост, която ще ви осигури охолен живот. 【Вентилатори с дистанционно управление, осветление】 С помощта на дистанционното управление лесно можете да превключвате скоростта на вентилатора и включване / изключване на светлината (и двете в 3 режима), можете също така да настроите таймер за 1 час / 4 часа / 8 часа за автоматично изключване на вентилатора. 【Външен вентилатор на тавана скрит монтаж】 Нископрофилни лопатките на вентилатора са изработени от масивно дърво - стилен черен корпус, модерен акрилни лампа.Нископрофилен, вентилатор на тавана, за скрит монтаж, което да го улеснява инсталацията. 【За обслужване на клиенти】 По всички въпроси, свързани с покупката си, когато фен и дистанционно управление не работят, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор или решение в рамките на 24 часа. 【Дървен вентилатор на тавана】 Този дървен вентилатор на тавана е направен с модерен дизайн, мощен и реверсивным двигател, по-качествен и безопасен, идеален за всекидневна, спалня, кухня, фермерска къща и т. 【3 диска нископрофилен, вентилатор на тавана】 3 обратните остриета могат да променят посоката на вятъра е необходимо, можете да го накара да работят през лятото, за да се насладите на хладен вятър, и обратното през зимата, като помага на рециклиране топъл въздух.Той притежава предимствата на бесшумности, пестене на енергия и издръжливост, която ще ви осигури охолен живот.

Опции за продукта

Свързани продукти