.

.

Jeanoko Декоративна Кожена Спойка за Бродерия, 50 комплекта Копчета с Черепа, Единичен Главата Призрак Направи си сам в Стил пънк, Галванична Бутон с Черепа от С Сплав з?

Jeanoko Декоративна Кожена Спойка за Бродерия, 50 комплекта Копчета с Черепа, Единичен Главата Призрак Направи си сам в Стил

BGN 3.33

Наличност
На склад

Стил пънк : Нитове с черепа - това е един вид аксесоари с нитове под формата на черепа в стил пънк, подходящи за украса на колиета, чанти САМ, обувки, сака и т, които могат напълно да изразят своята индивидуалност.Цинк сплав : Призрачная спойка с череп, изработен от висококачествен и издръжлив с сплав, с висока степен на устойчивост на корозия, може да се използва в продължение на дълго време, не е лесно ръжда, може да се използва с увереност.Процесът на гальванопокрытия : Външен вид копчета в стил пънк с черепа с използване на процеса на нанасяне на покритие, с красив, модерен стил, подходящ за различни проекти направи си САМ, подходящи за различни стилове.Забавление със собствените си ръце : Метални нитове с черепа може да ви донесе удоволствие от diy, идеален за фабрика за щавене на кожи занаяти собствените си ръце и да работят по кожата на поръчка може да се насладите на поделками със семейството и приятелите си.Сфера на приложение : Копчета в стил пънк подходящи за широк спектър от приложения, са идеални за произведения на изкуството, кожени изделия и обувки, колани, чанти, сака и т., могат да демонстрират своя особен вкус и индивидуалност. Стил пънк : Призрачная спойка с черепа - това е аксесоар с нитове под формата на черепа в стил пънк, който може напълно да изрази вашата индивидуалност 2. Цинк сплав : Нитове с черепа, изработени от сплав с, който лесно ръжда и ерозира, можете да използвате с увереност 3. Процесът на галванични покрития : Външен вид нитове с призрачно черепа е покрит с покритие покритие, което има красив и стилен стиль4. Забавление със собствените си ръце : рана с метални нитове под формата на черепа може да ви донесе удоволствие от diy, идеален за работи от кожа със собствените си ръце и работа от кожата на поръчка е 5. Сфера на приложение : Копчета в стил пънк отлични за изкуство, кожени работи и обувки, колани, чанти, сака и т. Параметри : Тип на продукта : нитове с черепа, Материал : цинк сплав Размер на един череп : прибл.

Опции за продукта

Item Type:
 Skull Rivets
Material:
Zinc Alloy
Single Skull:
Approx. 25 x 16mm / 1.0 x 0.6in
Quantity:
50 Sets 1 Pack (with Matching Screws)
Package List:
50 x Skull Rivets:
50 x Fixing Screws:

Свързани продукти