.

.

Игла за Тепане, Игла За Сплъстяване на козината САМ Набор от Инструменти за Тепане Вълна игла за Сплъстяване на козината САМ Игла, за да проверите За Тепане Прекрас?

Игла за Тепане, Игла За Сплъстяване на козината САМ Набор от Инструменти за Тепане Вълна игла за Сплъстяване на козината

BGN 0.33

Наличност
На склад

Насладете се на развлечения със собствените си ръце и с набор от игли за сплъстяване на козината, както игла ще ви позволи да споделят забавления със семейството и приятелите си нержавеющие игла не ще бъде лесно да се деформира, а ниско тегло и компактни размери са много удобни в переноске и съхранение. дървена дръжка значително ще подобри ефективността на тепане, а смяна на игли също е много лесен.Този набор от игли за тепане се състои от 18 3 игли с различна дължина, които ще задоволят всички ваши нужди в валянии от вълна.инструмент за тепане е предназначена не само за сплъстяване на козината, но и за друг ръчна изработка и подмяна на игла за тепане.Насладете се на развлечения със собствените си ръце и с набор от игли за сплъстяване на козината, както игла ще ви позволи да споделят забавления със семейството и приятелите си. нержавеющие игла не ще бъде лесно да се деформира, а ниско тегло и компактни размери са много удобни в переноске и съхранение. дървена дръжка значително ще подобри ефективността на тепане, а смяна на игли също е много лесен.Този набор от игли за тепане се състои от 18 3 игли с различна дължина, които ще задоволят всички ваши нужди в валянии от вълна.инструмент за тепане е предназначена не само за сплъстяване на козината, но и за друг ръчна изработка и подмяна на игла за тепане.Насладете се на развлечения със собствените си ръце и с набор от игли за сплъстяване на козината, както игла ще ви позволи да споделяте забавления със семейството и приятелите си.Този набор от игли за тепане се състои от 18 3 игли с различна дължина, които ще задоволят всички ваши нужди в валянии от вълна.инструмент за тепане е предназначена не само за сплъстяване на козината, но и за друг ръчно изработени и замяна на игли за тепане. дървена дръжка в голяма степен ще подобри ефективността на тепане, а смяна на игли също е много лесен. нержавеющие игла не ще бъде лесно да се деформира, а лек тегло и компактен размер много удобни в переноске и съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти