.

.

Куки Doulbe за Стъклени врати и Душ, Над една Кука Стъклената Врата на Душ 304 Закачалки От Неръждаема Стомана, Куки за Кърпи Върху Стъклена стена за Баня (три)

Куки Doulbe за Стъклени врати и Душ, Над една Кука Стъклената Врата на Душ 304 Закачалки От Неръждаема Стомана, Куки за Кърпи Върху Стъклена

BGN 5.63

Наличност
На склад

[Без пробиване] Лесен за инсталиране и използванеЗакачете куките към бескаркасной душ врати с дебелина по-малко от 12 мм, което не трябва да се поливат и записвам. забележка : Само за бескаркасной душ врати. [Двустранен проститутка] Използвайте тази проститутку, така че да можете да го използвате едновременно отвътре и отвън.Подходящ за закачане на кърпи, швабр за душ, халати. [Високо качество] Материал изделия-висококачествена неръждаема стомана 304, за предотвратяване на корозия, която е подходяща за влажни пространства, баня и тоалетна;. [Предлага разнообразен набор от ] са Налични комплекти от две части, комплекти от три части, комплекти от четири части. [100% за Обслужване на клиенти] Ние подкрепяме на 100% за обслужване на клиенти.При всякакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. [Без пробиване] Лесен за инсталиране и използване.Закачете куките към бескаркасной душ врати с дебелина по-малко от 12 мм, което не трябва да се поливат и записвам. забележка : Само за бескаркасной душ врати. [Двустранен проститутка] Използвайте тази проститутку, така че да можете да го използвате едновременно отвътре и отвън.Подходящ за закачане на кърпи, швабр за душ, халати. [Високо качество] Материал изделия-висококачествена неръждаема стомана 304, за предотвратяване на корозия, която е подходяща за влажни пространства, баня и тоалетна;. [Предлага разнообразен набор от ] са Налични комплекти от две части, комплекти от три части, комплекти от четири части. [100% за Обслужване на клиенти] Ние подкрепяме на 100% за обслужване на клиенти.При всякакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Закачете куките към бескаркасной душ врати с дебелина по-малко от 12 мм, което не трябва да се поливат и записвам.

Опции за продукта

Свързани продукти