.

.

Дългата каишка Demigreat за дресура на кучета 50 метра - Каишка за дресура на послушание за големи, средни и малки кучета - перфектен за тренировки, игри в задния двор на к?

Дългата каишка Demigreat за дресура на кучета 50 метра - Каишка за дресура на послушание за големи, средни и малки кучета - перфектен

BGN 5.99

Наличност
На склад

【Размери】-Този дълъг каишка с ширина 0,79 инча и дължина 20 метраВ комплекта е включена 1 дълга каишка, 1 сгъваема купа за кучета и 1 опаковка пакети за какашек със скоба за каишка.Тренировъчен каишка е много здрав и издръжлив. изработен от устойчив нейлонового плетеного колан и е много лек.Никелирани скоба може да се върти на 360 °, за да се предотврати усукване.Всички шевове са укрепени.Подходящ за малки, средни и големи кучета. 【Дълга каишка за дресура на кучета】-чудесно за дресура на кучета, туризъм, къмпинг, дресура, лов, в задния двор, плаж, тренировки с мнение, игри с тенис топки на открито и плуване!. 【Върха на кучето и подчинение】-Този тренировъчен каишка са много подходящи за обучение на кучета отзива, той има дължина, необходима, за да им позволи максимално да засили своята дейност и да се гарантира, че вашите кучета са под ваш контрол, дайте заповед за връщане!Тренираш кучето се подчинява на вашите команди. 【Лесен и не впитывающий материал : 】-Меки, леки и не впитывающий материал няма да стане по-трудно във вода и не ще се удави.След потапяне във вода, той ще плува, като добре се вижда, когато кучето плува и играе във водата. 【Предимства Demigreat】 - Ние се стремим да предоставят надеждни продукти за всеки собственик на куче.Ако имате някакви проблеми при ползването на продукта, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да ги решим.Каишка за дресура на кучета Demigreat Нашият здрав, дълъг найлонов каишка за дресура на кучета ще надживее памучни каишки.Всички шевове са укрепени, а никелирани клип се завърта, за да се противопоставят на къдря.Ще ви хареса да го използвате като каишка за кучета в задния двор или за дресура на кучета, туризъм, къмпинг, тренировки, лов, плажни тренировки, игри с тенис топки на открито, плуване и много други.Той е много лесен.Когато кучето плува или си играе във водата, тя ще плува, осигуряване на добра видимост, което може много добре да защитите кучето си.

Опции за продукта

Свързани продукти