.

.

DOITOOL Преносим Отпариватель Преносим Овлажнител За Пътуване Автомобилни Решетки Авто Овлажнител на Въздуха Офис Овлажнител Електрически Овлажнител Преносим Овла?

DOITOOL Преносим Отпариватель Преносим Овлажнител За Пътуване Автомобилни Решетки Авто Овлажнител на Въздуха Офис Овлажнител Електрически

BGN 34.77

Наличност
На склад

Преносим овлажнител на въздуха : мини, компактен дизайн, лесен за носенеАвто дифузор етерични масла : помага ви да спи и да диша чист въздух, а също и омекотява вашата суха или напукана кожа.Електрически инхалатор : mini-USB-овлажнител - идеална за водна дифузьор и овлажнител в някоя малка стая, например, в колата, на работния плот, в спалнята, стаята за домашни любимци.Преносим дифузер за етерични масла : MINI-USB-овлажнител на въздуха - прекрасно устройство, което прави вашата вътрешна среда, удобен и приятен.Професионален отпариватель : идеален за водна дифузьор и овлажнител в някоя малка стая, например, в колата, на работния плот, в спалнята, стаята за домашни любимци и т. Осъществяване на списък 1 х овлажнител Особености - Материал : Пластмаса овлажнител на въздуха за пътуване. - Размер : преносим двойна котела с размери около 8x8x11,5 см - Цвят : Розов Домашен овлажнител на въздуха. - Входно напрежение : 5 vdc-0,5 И преносим овлажнител. - Прекрасен блок прави вътрешната среда удобно и приятно автомобилен влагозадържащ на въздуха. - Този конус за етерични масла са с елегантен дизайн идеално се съчетава с всякакъв интериор на вашия дом или офис. - Мини, компактен дизайн, удобен за переноске Мини Преносим овлажнител на въздуха. -Идеален за водна дифузьор и овлажнител в някоя малка стая, например, в колата, на работния плот, в спалнята, стаята за домашни любимци, електрически увлажнителе. - Ще ви помогне да спите и дишате по-чист въздух, а също и за да се омекоти вашата суха или напукана кожа на преносим настолен овлажнител.Описание на продукта Незаменим маслен дифузор ще ви Помогне да премахне настроение и умора.отпариватель за лице-начин на влага, да се радват на живота. дифузер за кола Той разгражда воден разтвор на изключително малки микрочастици, рассеивающиеся във въздуха като мъгла. мини-овлажнител Продукт представлява практичен овлажнител във формата на свещ.

Опции за продукта

Свързани продукти