.

.

LDCHNH Поставка за дисплея на часа от Мрамор и изкуствена кожа, Гривна, Гривни, Държач за бижута, Черен Органайзер За бижута, Поставка за бижута (Цвят: E)

LDCHNH Поставка за дисплея на часа от Мрамор и изкуствена кожа, Гривна, Гривни, Държач за бижута, Черен Органайзер За бижута,

BGN 1.67

Наличност
На склад

Поставка за часовници с мрамор основание - сигурно място за почивка и съхранение на вашите часа, така че не ги оставяйте на масата, когато не ги използвате Устойчиво и трайно мраморно основа с гумено уплътнение отдолу, за предотвратяване на приплъзване.Възглавница-титуляр часа от изкуствена кожа, мека и приятна, не, никога не се притеснявайте за царапинах.Най-добрата поставка за часовници, подходяща за всеки стил и всяка марка часовници, също така може да се използва за демонстрация на бижута, гривни.За лично ползване или за демонстрации в търговията на дребно магазин.Чудесен подарък за вашето гадже, съпруг, баща.Материал : Мраморно основа, Антикоррозийный метален силна пръчка, изкуствена кожа Таблицата размери : Обща височина : прибл. 15 см /5,91 инча Възглавница за часа : около 7x6x2,5 см /2,76x2,36x0,98 инча Размерът на основата на : приблизително 11x11 см / 4,33x4,33 инча Поставка за дисплея на часа с мрамор основание на притежателя на сигурно място за почивка и съхранение на вашите часа, не ги оставяйте на масата, когато те не се използват. Стабилно и трайно мраморно основа, разработен с гумено уплътнение отдолу, за предотвратяване на приплъзване.Възглавница-титуляр часа от изкуствена кожа, мека и приятна, не, никога не се притеснявайте за царапинах.Най-добрата поставка за часовници, подходяща за всеки стил и всяка марка часовници, също така може да се използва за демонстрация на бижута, гривни.За лично ползване или за демонстрации в търговията на дребно магазин.Чудесен подарък за вашето гадже, съпруг, баща.Пратката включва : 1 бр. поставка за часовници с мрамор основание Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване, благодаря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, разберете, благодаря. скоростна по-здрав и му е лесно да се деформира, дайте на приятелите си.

Опции за продукта

Свързани продукти