.

.

Toyvian 6 бр. Коледен Лък, Коледна Украса, Бижута, Подаръци Украса, на Празничния Интериор С Лък, Коледни Панделки, Коледен Венец, Украса За Дома, Окачване с Лък, Мини-Лък ?

Toyvian 6 бр. Коледен Лък, Коледна Украса, Бижута, Подаръци Украса, на Празничния Интериор С Лък, Коледни Панделки, Коледен Венец,

BGN 3.45

Наличност
На склад

Украса за коледно - Мек лък от матерчатой тъкан, а прекрасен камбанка е направена от железен на материала и за еднократна употребаКоледна лък-Подходящ за украса на коледни елхи, гирлянди, коледни подаръци или извършване на други сцени, като например сватба, класни стаи, градини, барове.УКРАСА за коледно - Коледни панделки имат среден размер и широка гама от приложения, идеални за украса на много екшън сцени.СЪОТВЕТСТВИЕ за ОПАКОВАНЕ на КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ - Лък е изработен от материал, удобно и с по-добра консистенция.КОЛЕДА - Текстура коледни бантиков лека, лесно да ги носите със себе си, както и лесно за използване и да стреля.Украса за коледно - Мек лък от матерчатой тъкан, а прекрасен камбанка е направена от железен на материала и за еднократна употреба.Коледна лък-Подходящ за украса на коледни елхи, гирлянди, коледни подаръци или извършване на други сцени, като например сватба, класни стаи, градини, барове.УКРАСА за коледно - Коледни панделки имат среден размер и широка гама от приложения, идеални за украса на много екшън сцени.СЪОТВЕТСТВИЕ за ОПАКОВАНЕ на КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ - Лък е изработен от материал, удобно и с по-добра консистенция.КОЛЕДА - Текстура коледни бантиков лека, лесно да ги носите със себе си, както и лесно за използване и да стреля.Списък на пакетите 6 x декори с лъкове Особености - Материал : Плат коледа подвесное украса. -Размер : около 5x3x1,5 см/1,97x1,18x0,59 инча украса за Коледно парти. - Лък-възел е изработен от материал, удобно и на отлични за строеж на коледните banta. - Печат на бантах ясна и красива, че отговаря на празнична атмосфера, коледни лъкове. - Текстура banta лек, лесен за носене, както и лесно за използване и извличане на пълнител за коледните чанти. - Този лък отлично качество на изработка, е трайна и няма лесно да се повреди.Това може да стане добър украса за вашето парти или коледно украсена с лъкове. - Продуктът е с умерен размер и широка гама от приложения, подходящи за декорация на много сцени, на празничния бантика.

Опции за продукта

Свързани продукти