.

.

Сплитер barsone с няколко порта USB-хъб, 7-Портов Хъб USB 2.0 за лаптоп, Удължител за USB порт с Индивидуален ключ за включване /изключване, който е Съвместим с всички USB устрой?

Сплитер barsone с няколко порта USB-хъб, 7-Портов Хъб USB 2.0 за лаптоп, Удължител за USB порт с Индивидуален ключ за включване /изключване,

BGN 5.06

Наличност
На склад

2 Не се препоръчва за зареждане на таблети и други устройства с висока консумация на енергия. и не е самостоятелно зарядно устройство. Захранващ Адаптер не е включен, адаптер за захранване се изискват само като същевременно се свързвате много мощни устройства, като твърд диск, за осигуряване на стабилно напрежение. Този продукт може да защити USB-порта на вашия компютър от прекомерното свързване и възпроизвеждане. - Нов 7-портов USB хъб с превключвател за включване / изключване, черен. - Разширяване на възможностите за свързване на вашия компютър с помощта на този 7-пристанищен USB-хъб с превключвател за включване / изключване. - Този компактен USB 2.0 оборудвани със 7 порта. - високоскоростен hub е достатъчно малък, за пътуване и е в състояние да отговори на вашите нужди за свързване. - Plug и play; на водача не се изисква. - Ключове за включване / изключване активират или деактивируют отделни пристанища. - Led индикатори показват, кои портове USB се използва във всеки един момент. - Вграден USB-кабел. - Поддържа : Windows 7 / Vista / XP / 2000 и Mac OS X 10.2 и по-горе / Linux 9. Ултра-бързо : скорост на трансфер на данни до 480 Mbps и с до 7 пристанища.Проста настройка, Plug-n-Play, възможност за "гореща" замяна, възможност за топла връзка.Интерфейс : USB2.0 Съвместим с USB1. Скорост на пренос на данни : 1,5 Mbps/12 Mbps до 480 Mbit/s. 1 * 7-портов хъб USB 2. 1 * Въведение в продукт.Многопортовый USB хъб : веднага добавете USB 2.0 хъб, към всеки, което е съвместимо устройство. 7-портов USB сплитер поддържа най-често използваните USB устройства, като например U-дискове, твърд диск, мишка, четец на карти памет, клавиатура, mp3-плейъри и т., Лекота на употреба : Индивидуални led ключове хранене позволяват лесно свързване и прекъсване на вашите USB устройства.Прави всичко, за което ви е необходим USB сплитер.Лесно се обработва три-четири съединения, без да се намалява широчината на честотната лента.Дисплей за състоянието на хранене : Отделни светодиода показват състоянието на захранване на всяко пристанище.

Опции за продукта

Свързани продукти