.

.

HSLFUAI 50 бр. Прозрачни торбички с цип, Квадратни Прозрачни Калъфи за бижута с Ципове, Обеци, Гривна, Органайзер за Съхранение (9 *13 см 3,54 * 5,11)

HSLFUAI 50 бр. Прозрачни торбички с цип, Квадратни Прозрачни Калъфи за бижута с Ципове, Обеци, Гривна, Органайзер за Съхранение

BGN 7.40

Наличност
На склад

▶【Включва】 пакетът включва 50 броя повторно закрывающихся чанти с цип (9 * 13 см 3,54 * 5,11 инча) ▶【Елегантен дизайн】 Прозрачен джоб с цип за бърз достъп, без да се отстранява от него; ре плик джоб за съхранение с цип за лесно затваряне. ▶【Високо качество на материалите】 Найлонова торбичка с цип, изработени от трайно PVC, който да е лесно да се прекъсне, устойчив на надраскване, сигурно и е водоустойчив и можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време; прозрачна торбичка с ключалка може да бъде затворена многократно, което е много удобно. ▶【Широко приложение】 Подходяща за съхранение на бижута, нефрит, обици, пръстени, перли, малки копчета, изделия ръчна изработка, от малки подаръци и т., Това носи много удобство във всекидневния си живот, а също така ви позволява по-добре да се съхранява предмети, когато пътувате в дивата природа ". ▶【Характеристики】 се отваря Лесно и лесно се затваря, прозрачна и видима, така че можете лесно да съхранявате елементи поотделно, а след това лесно да ги прехвърлят.Могат да се използват за съхранение на малки предмети от дома, за пътуване и други ситуации.Съвет : Аксесоарите на снимката в комплекта не са включени ". Бистра цип на този на продукта позволява лесно се отделят и се съхраняват предмети от дома или на път.

Опции за продукта

Свързани продукти