.

.

HUYVMAY Фитнес Крачкомер Часове Без приложения Не изисква телефон, батерията е 20 Дни Акумулаторни Часовници, IP68 Водоустойчив led цифров часовник с Будилник Таймер Стъп?

HUYVMAY Фитнес Крачкомер Часове Без приложения Не изисква телефон, батерията е 20 Дни Акумулаторни Часовници, IP68 Водоустойчив

BGN 9.99

Наличност
На склад

?【Led цифров часовник за деца】 На led екрана на тези детски часовници ясно показва, промяната на съдържанието, което лесно може да се види дори в мрак или слънчева светлинаТези цифрови часовници са подходящи за момчета и момичета-ученици на възраст от 5 и повече години. ?【Детски часовник с функция шагомера】 Тези детски часовници имат 6 основни характеристики : показва час / дата, броят стъпки (моля, обнуляйте стъпка номер, преди бягане / ходене / спортен джогинг за прецизно броене на стъпки), се изчислява изминатото разстояние, се броят изгорени калории, аларма и хронометър.Децата могат лесно обнулять данни шагомера и повторно броене стъпки / калории / разстояние по всяко време.Може да се използва като детски спортни часовници за разходка и джогинг. ?【Удобна мека лента за часа】 Силикон каишка за часовник мека и еластична, приятна на допир повърхност, много удобни за носене.Тези часовници с шагомером без Bluetooth, подходящи за деца на възраст от 5 и повече години. ?【20-дневен срок на експлоатация на батерията, USB-акумулаторна часовници】 Кабел за зареждане не е необходимо, махнете еластична каишка за часовник, след това поставете USB-включете в USB порт, за да се зарежда този часовник за около 1 час, бебето може да ги използва повече от 20 дни.Той също така има функция за индикация на ниско ниво на зареждане на батерията. ?【Водоустойчив детски цифров часовник IP68】 Тези детски цифров часовник е водоустойчив по стандарт IP68, така че тези спортен часовник може да се носи под дъжда, облян в пот или при миене на ръце.Можете да носите тези часовници дори и при плуване в продължение на 1-2 часа. ?【Лесни за използване спортни часовници】 До този час не е необходимо да се свържете телефони или приложение.Той е прост и лесен за използване, особено подходяща за момчета / момичета и студенти.Това е и чудесен подарък за момчета / момичета.Основни характеристики : . 1-НЯМА приложение, телефонът не се изисква, не е необходимо да се свържете с телефона.

Опции за продукта

Свързани продукти