.

.

8 Бр., Неутрални Щипки за коса-нокти за коса, 4 стила Ежедневни дрехи, щипки за коса за момичета, Нескользящие Щипки за коса, за жени и момичета, Мат Щипки за коса-нокти?

8 Бр., Неутрални Щипки за коса-нокти за коса, 4 стила Ежедневни дрехи, щипки за коса за момичета, Нескользящие Щипки за коса,

BGN 9.31

Наличност
На склад

【Информация за материала】 : Тези щипки за коса с нокти са изработени от висококачествена пластмаса и метални пружиниТе могат лесно да се държат по цял ден и няма да надраскат кожата на главата.Щипки за коса за момичета. 【Спецификация на продукта】 : Вие ще получите 8 опаковки заколок за коса 4-те различни форми.4 инча), усукване на печено тесто (4.1 инча), корейски стил (4.1 инча), подходящ за тънки твърди коса.Те са компактни, деликатны и практични, те са лесни за носене и употреба. 【Широко приложение】 : Тези игли за коса са идеални за измиване на лицето, сутрин грижа, грим, защита на косата от водата по време на готвене или за къпане.Той се придържа към косата, изпъква в тези матов неутрални цветове и сочетаясь с вашите нарядами! 4 различни щипки за коса-коготка, които ще отговарят на всички ваши модерен рокля. 【Разумен избор】 : За същата цена можете да закупите и четири щипки за коса различни стилове, подходящи за различни стилове на облекло, както и 2 универсални цветове.Той е подходящ не само за ваша лична употреба, но и е идеална за подарък или за споделяне с приятели. 【Чудесен избор на подаръци】 : Тези квадратни щипки за коса - най-популярни подаръци за жени и млади момичета.Можете да го изпратите на приятелката си, сестра си, жена си, майка си или на себе си като прекрасен подарък за рожден Ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, за Нова година. неутрални щипки за коса, 4 стила ежедневни облекла, нескользящие щипки за коса, за жени и момичета, мат щипки за коса силна фиксация за дебели и тънки косми.

Опции за продукта

Свързани продукти