.

.

Пътни Конуси 28 инча Оранжев цвят, 12 Опаковки с Отразяващи Ошейниками, Подходящи За паркиране, достъп до пътя, за Контрол на пътното движение, Строителни Шишарки Сиг?

Пътни Конуси 28 инча Оранжев цвят, 12 Опаковки с Отразяващи Ошейниками, Подходящи За паркиране, достъп до пътя, за Контрол на

BGN 78.00

Наличност
На склад

【Материал-високо качество】 Този пътен конус, изработени от нов екологично чист PVC-материал, добре се съединяватКойто е здрав, удар и добра устойчивост на атмосферни влияния. 【Лесно носене и съхранение】 Нашия пътен конус е проектиран с кухи места за удобство на полагане (един и същ размер на 13 X13 X28 инча), който не заема много място в колата си или гаража си, което го прави идеален за съхранение и транспортиране.А на върха има куки за лесно преместване. 【Повод】 Нашите пътни конуси са подходящи за физически лица, или на обществени места като градини, паркинги, пътища, площади и т. Напомните на хората да се обърне внимание на предупреждението, или работна зона на алеята за бягане или на обществени места. 【Който привлича вниманието на видимост】 Нашия пътен конус е комбинация от флуоресцентни оранжеви и цветни светлоотразителни ленти.Това ги прави много видими през деня или през нощта и при слънчева светлина, мъгла, дъжд, сняг или други тежки условия. 【Стабилен и издръжлив】 Нашият дизайн е ходила с пътен конус, 13x13 см и тегло 3,7 килограма подобряват устойчивостта към вятъра, което позволява на страховочному конус здраво да се задържи на пътя и не е склонен към преобръщане и сдуванию от вятъра.Издържа на високи температури, излагане на слънце, замръзване в студено и сериозни сблъсъци. 【Материал-високо качество】 Този пътен конус, изработени от нов екологично чист PVC-материал, добре се съединяват.Който е здрав, удар и добра устойчивост на атмосферни влияния. 【Лесно носене и съхранение】 Нашия пътен конус е проектиран с кухи места за удобство на полагане (един и същ размер на 13 X13 X28 инча), който не заема много място в колата си или гаража си, което го прави идеален за съхранение и транспортиране.А на върха има куки за лесно преместване. 【Повод】 Нашите пътни конуси са подходящи за физически лица, или на обществени места като градини, паркинги, пътища, площади и т. Напомните на хората да се обърне внимание на предупреждението, или работна зона на алеята за бягане или на обществени места.

Опции за продукта

Свързани продукти