.

.

Топки за облекчаване на стреса, които променят цвета си, за възрастни и деца, Меки Топки за облекчаване на стреса, Със силна Съпротива - Играчка-Непоседа, чувствител?

Топки за облекчаване на стреса, които променят цвета си, за възрастни и деца, Меки Топки за облекчаване на стреса, Със силна Съпротива - Играчка-Непоседа,

BGN 8.66

Наличност
На склад

【СТРЕСА】 Когато компресирате топки, се случва magic промяна на цвета, така че, притискаш тези еластични топки за облекчаване на стреса, можете да се отървете от стрес, тревожност или гняв и да останат фокусирани и спокойниТова е също ефективно при ADHD и аутизма. 【Безопасни, нетоксични играчки за облекчаване на стреса】 : топки за облекчаване на стреса утолщены и имат по-плътно запечатване, така че набор от сензорни топки за облекчаване на стреса не ще бъде лесно да се счупят, разрушаване, или изтече. 【Подарък за парти】 Подаръци за Свети Валентин, великденски подаръци, Ден на майката, Ден на бащата, Хелоуин, подаръци за Деня на благодарността, коледа, Коледни подаръци, подарък за рожден ден, пълнители за ръчни чанти, хладно награда, пълнители за отглеждане, подпори за предучилищна. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 : почиства Лесно с вода и сапун.Изпълнена с тайнствена субстанция, абсолютно нетоксично, той здрав и издръжлив; винаги да се връща към първоначалната си форма. 【ТОПКИ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА СТРЕСА, КОИТО ПРОМЕНЯТ ЦВЕТА НА】. 【СТРЕСА】 Когато компресирате топки, се случва magic промяна на цвета, така че, притискаш тези еластични топки за облекчаване на стреса, можете да се отървете от стрес, тревожност или гняв и да останат фокусирани и спокойни.Това е също ефективно при ADHD и аутизма. 【Безопасни, нетоксични играчки за облекчаване на стреса】 : топки за облекчаване на стреса утолщены и имат по-плътно запечатване, така че набор от сензорни топки за облекчаване на стреса не ще бъде лесно да се счупят, разрушаване, или изтече. 【Подарък за парти】 Подаръци за Свети Валентин, великденски подаръци, Ден на майката, Ден на бащата, Хелоуин, подаръци за Деня на благодарността, коледа, Коледни подаръци, подарък за рожден ден, пълнители за ръчни чанти, хладно награда, пълнители за отглеждане, подпори за предучилищна. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 : почиства Лесно с вода и сапун.Изпълнена с тайнствена субстанция, абсолютно нетоксично, той здрав и издръжлив; винаги да се връща към първоначалната си форма.

Опции за продукта

Свързани продукти