.

.

IOLMNG Преносим Мивка За Баня Сгъваема Мивка За почистване на Дома Риболовен Мивка Домашната Кухня Баня Foot Сгъваема Мивка Кофа (Цвят: лилав)

IOLMNG Преносим Мивка За Баня Сгъваема Мивка За почистване на Дома Риболовен Мивка Домашната Кухня Баня Foot Сгъваема Мивка Кофа (Цвят:

BGN 0.33

Наличност
На склад

1 Изработен е от материал PP + TPR, с достатъчно материал, дебел и водоустойчив, около 3 см след сгъване. Той не заема място и е лесен за переноске. изключителна изработка, висококачествени продукти и продължителна употреба. Липсата на обезмаслител, липсата на избледняване, силна устойчивост на падане. Подходящ за семейства, активен отдих, за пътуване и т. Това е идеален обект за вашето семейство или приятели. Изработен е от материал PP + TPR, с достатъчно материал, дебел и водоустойчив, около 3 см, след складывания2. Той не заема място и е лесен за переноске. Изключителна изработка, висококачествени продукти и продължителна употреба. Липсата на обезмаслител, липсата на избледняване, силна устойчивост на падане. Подходящ за семейства, активен отдих, за пътуване и т. Това е идеалният продукт за вашето семейство или приятели, Материал : PP + TPR Размер : 26 см х 9 cm (10,2 "X 3,5") Цвят : синьо, розово, лилаво; светло розово Вид режим : непрекъснат Помещение включва : 1 Х мивка за измиване, Ако не сте доволни от този продукт, можете да отидете в магазина, за да провери други подобни продукти; ако имате някакви въпроси за този продукт, вие може да ни изпратите на и-мейл, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодарим ви!Отърви се от влага и топло студено, кожата и тялото.

Опции за продукта

Свързани продукти