.

.

IOLMNG Преносим Сгъваема Мивка Домакински Пластмасова Вана за пране на Дрехи За измиване на зеленчуци Сгъваеми Мивки, Кухненски Вана За краката Складное кофа (Цвят: с?

IOLMNG Преносим Сгъваема Мивка Домакински Пластмасова Вана за пране на Дрехи За измиване на зеленчуци Сгъваеми Мивки, Кухненски

BGN 22.27

Наличност
На склад

1 Изработен от екологично чисти материали PP + PTR : здрав и може да се използва в кухните, баните и на открито. Мултифункционална употреба : може да се използва за мивка, тазика за ястия от зеленчуци и плодове и мивка. Сгъваема конструкция : може да се сгъва в кръгла тава, за да се спести място и да се улесни носене. Дизайн на отвора за ухото на ръба на : вешается на стената, лесно се пренася. Многофункционалност : Сгъваема мивка - това е многофункционален инструмент за всичките си домашни задачи. Изработен от екологично чисти материали PP + PTR : здрав и може да се използва в кухните, баните и на открито. Мултифункционална употреба : може да се използва за мивка, тазика за ястия от зеленчуци и плодове и мивка. Сгъваема конструкция : може да се сгъва в кръгла тава, за да се спести място и да се улесни носене. Дизайн на отвора за ухото на ръба на : вешается на стената, лесно се пренася. Многофункционалност : Сгъваема мивка - това е многофункционален инструмент за всичките си домашни задачи. Изработен от екологично чисти материали PP + PTR : здрав и може да се използва в кухните, баните и на открито. Мултифункционална употреба : може да се използва за мивка, прибори за зеленчуци и плодове и мивка. Сгъваема конструкция : може да се сгъва в кръгла тава, за да се спести място и да се улесни носене. Конструкция с отвор за ушите на ръба на : вешается на стената, лесно се пренася. Многофункционалност : Сгъваема мивка-това е многофункционален инструмент за всичките си домашни задачи Име на проекта : Сгъваема мивка за измиване на Материала : защита на околната среда, ПП + PTRМини : 21,5 * 8 см; Размери : 27,5 * 10,2 см; Дължина 35 * 11,8 см; XL : 43 * 14 смфункция : кухня, санитарен възел, мивка за измиване на открито Пратката съдържа : 1 бр. Сгъваема мивка-Ако не сте доволни от този продукт, можете да отидете в магазина, за да провери други подобни продукти; ако имате някакви въпроси за този продукт, вие може да ни изпратите на и-мейл, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря!Отърви се от влага и топло студено, кожата и тялото.

Опции за продукта

Свързани продукти