.

.

Прибиращ се Закачалка за дрехи, Прибиращ се Закачалка за дрехи, Прибиращ Барабани за кабинет, Регулируем Закачалка за дрехи на 25-50 см (45 см / 17,7 инча)

Прибиращ се Закачалка за дрехи, Прибиращ се Закачалка за дрехи, Прибиращ Барабани за кабинет, Регулируем Закачалка за дрехи на 25-50

BGN 2.33

Наличност
На склад

Материал : Изработен от стомана, той не е лесно ръжда и има висока издръжливостДизайн на пространството : Отличен дизайн на пространство, можете да изтъкне, закачалка за дрехи, отличен за тесни шкафове, може да поставите повече дрехи.Работи независимо : Можете да натиснете и да дръпнете, когато вешаете панталони, всяка закачалка за дрехи може да работи независимо, без да се намесва, лесен за инсталиране.Спестяване на пространство : Разтегателен закачалка за дрехи или топъл кърпи, подходяща за употреба в шкафове и складови помещения за отлично решение за пестене на място при съхранение, и е много подходящ за топъл кърпи под плотове и в кухни или бани.Широк спектър на приложение : подходящ е за гардеробных и складови площи, а също така може да се използва в кухнята или в банята, за пълноценно използване на пространството.Материал : Изработен от стомана, той не е лесно ръжда и има висока издръжливост.Дизайн на пространството : Отличен дизайн на пространство, можете да изтъкне, закачалка за дрехи, отличен за тесни шкафове, може да поставите повече дрехи.Работи независимо : Можете да натиснете и да дръпнете, когато вешаете панталони, всяка закачалка за дрехи може да работи независимо, без да се намесва, лесен за инсталиране.Спестяване на пространство : Разтегателен закачалка за дрехи или топъл кърпи, подходяща за употреба в шкафове и складови помещения за отлично решение за пестене на място при съхранение, и е много подходящ за топъл кърпи под плотове и в кухни или бани.Широк спектър на приложение : подходящ е за гардеробных и складови площи, а също така може да се използва в кухнята или в банята, за пълноценно използване на пространството. - Може да се използва широко в различни места, в банята и в кухнята, за закачане на някои неща, като чаршафи. /> - В мокро време можете да се изтъкне, мряна на гардероба, за да направите вашата дрехи дишането, намаляване на миризмата. /> - Широко се използва за съхранение на хавлиените кърпи, дрехи, чорапи и други предмети в хола и спалнята или за закачане на дрехи.

Опции за продукта

/> Product Name:
Retractable Wardrobe Rail
/> Material:
Stainless Steel
/> Length:
25Cm, 30Cm, 35Cm, 40Cm, 45Cm, 50Cm
/> Installation Direction:
Top Installation
/> Packing List:
1X Pants Hanger to Save Space
/> Note:
/> 1. Due to Manual Measurement, Please Allow an Error of 1-2Cm (When Purchasing, Please Measure the Wardrobe First, and Then Choose the Trouser Rack That Suits You to Avoid Buying Errors):
/> 2. We Believe That You Will Be Satisfied with the Quality and Design of Our Products. Please Visit the Store for More Similar Products. :

Свързани продукти