.

.

10 бр. детайли за Сублимационных бижута Кръгла Бяла Празен Керамични Украшение за Сублимация Персонализирани 2022 Коледен Орнамент Съраунд Кръг Порцеланови Заготов?

10 бр. детайли за Сублимационных бижута Кръгла Бяла Празен Керамични Украшение за Сублимация Персонализирани 2022 Коледен

BGN 3.00

Наличност
На склад

? Размер на заготовки за сублимация - Тези коледни заготовки за бижута имат диаметър от около 7,3 см / 2,85 инча и дебелина 3 мм / 0,12 инча Кръгли керамични заготовки за сублимационных бижута боядисани сублимация на боя и от двете страни за печат на двоен страни.Можете да залепите върху тях красиви стикери, снимка сублимация или думите, които искате. ? Качествен материал - Двете заготовки са произведени от бял кръгли плоски порцелан, трайни, им е трудно да се раздели, керамичен плот блясък-гладка, всяка керамично украса за сублимация на детайла е снабдено с отвор, което е удобно за вас, да го закачите на желаното от вас място, можете да идеализирам в него любимата си снимка и текст, за да украсите коледна елха, направете си коледна елха е по-нежна!. ? ЛЕКОТА сублимация - Задаване на температурата на термопресс-машини за 362 F и време на 240 секунди, с помощта на light press можете лесно да създадете персонализиран коледна украса 2022 г., пишете термопрессом различни модели или думи на керамични заготовки висящи бижута. ?Коледна украса със собствените си ръце - Празни керамични украшение за сублимация е лесно да се прилага с всички петна на повърхността, можете да идеализирам на него снимка на вашето семейство или приятели, или текст, например : "Весела Коледа", "първата Ни Коледа", всякакви мнения за тази вехе, които искате да се изрази, и да ги обесим на коледна елха, създаване на уникални коледни украси и се оставя незабравими спомени. ? Предпоставка включва-пратката се доставя с 10 бр. керамични коледни декорации за сублимация, всяка керамично обстановка, украсена с червена панделка, лесно се закача на коледна елха за празнична украса.Кръгли плоски керамични заготовки за сублимация може да се използва като декорации за коледната елха и коледните венец, сватби, детски душ, рожден ден, етикети за подарък кутии, за сублимационных проекти и т., Можете да използвате въображението си за създаване на уникална коледна украса. ? Размер на заготовки за сублимация - Тези коледни заготовки за бижута имат диаметър от около 7,3 см / 2,85 инча и дебелина 3 мм / 0,12 инча. Кръгли керамични заготовки за сублимационных бижута боядисани сублимация на боя и от двете страни за печат на двоен страни.Можете да залепите върху тях красиви стикери, снимка сублимация или думите, които искате. ? Качествен материал - Двете заготовки са произведени от бял кръгли плоски порцелан, трайни, им е трудно да се раздели, керамичен плот блясък-гладка, всяка керамично украса за сублимация на детайла е снабдено с отвор, което е удобно за вас, да го закачите на желаното от вас място, можете да идеализирам в него любимата си снимка и текст, за да украсите коледна елха, направете си коледна елха е по-нежна!.

Опции за продукта

Свързани продукти