.

.

CHGCRAFT 2 комплекта, 2 цветни обков-панти от телешка кожа с кутия пролетта пръстени от сплав с Халка за ключове, панти за колан, околовръстен обтегач за мъжки Катарами н?

CHGCRAFT 2 комплекта, 2 цветни обков-панти от телешка кожа с кутия пролетта пръстени от сплав с Халка за ключове, панти за колан, околовръстен

BGN 3.00

Наличност
На склад

Цена на опаковка : получавате 2 комплекта кожени ремъци в 2 цвята, 1 кит на цвятГолямо количество може да отговори на вашите различни занаятчийски проекти.Снабден с пластмасова кутия за употреба и съхранение. 2 Цвят : Кожена каишка Keeper изпълнена в два различни цвята, черно и кафяво, които са много класически.Подходящи за различните цветове кожа на колана.Различни цветове ще ви осигури по-голям избор. Размер : Държачи за вериги от телешка кожа са с дължина около 34 мм и ширина 10 мм. Кутия заключващи пръстени с сплав са с дължина около 48 мм, дължина 5 мм, вътрешен диаметър около 38 мм Подходящ размер за употреба.Висококачествен материал : Притежателите на колан, изработени от кожа материал, който е здрав и дълготраен материал, има умерен тегло и дълъг живот.Широко приложение : Държач за кожа на колана и пръстен може да се използва като ключодържател, не е нужно да се притеснявате за загуба на ключ.Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, кажете ми и аз ще ви отговоря възможно най-скоро.Цена на опаковка : получавате 2 комплекта кожени ремъци в 2 цвята, 1 кит на цвят.Голямо количество може да отговори на вашите различни занаятчийски проекти.Снабден с пластмасова кутия за употреба и съхранение. 2 Цвят : Кожена каишка Keeper изпълнена в два различни цвята, черно и кафяво, които са много класически.Подходящи за различните цветове кожа на колана.Различни цветове ще ви осигури по-голям избор. Размер : Държачи за вериги от телешка кожа са с дължина около 34 мм и ширина 10 мм. Кутия заключващи пръстени с сплав са с дължина около 48 мм, дължина 5 мм, вътрешен диаметър около 38 мм Подходящ размер за употреба.Висококачествен материал : Притежателите на колан, изработени от кожа материал, който е здрав и дълготраен материал, има умерен тегло и дълъг живот.Широко приложение : Държач за кожа на колана и пръстен може да се използва като ключодържател, не е нужно да се притеснявате за загуба на ключ.

Опции за продукта

Свързани продукти