.

.

Juome 4 бр. линия за центриране рисунки върху тениски, Тази Линия за поставяне на винил печат на тениски, Комплект Направляващи инструменти за Изравняване на Прозрачн?

Juome 4 бр. линия за центриране рисунки върху тениски, Тази Линия за поставяне на винил печат на тениски, Комплект Направляващи инструменти

BGN 5.93

Наличност
На склад

[Съдържание на опаковката] : Нашият пакет включва 4 бр линия за изравняване на тениски, размери са.Това може да ви помогне да направите процеса на шиене по-лесно и по-гладко. [Високо качество] : Тази линия за изравняване на тениски изработени от трайно PVC премиум-клас, тя е мека, гъвкава и прозрачна, я не е лесно да се повреди, с точна лазерно гравиран, може да се види ясно номера и маркери за продължителна употреба. [Практично] : Тази употреба владетел /инструмент за ризи може да се използва за рязане, винил печат, сублимационного винил, термо печат, ситопечат. [Широко приложение] : Тази vinyl състав за тениски ще стане идеално средство за производство на тениски, можете да я споделите с вашите приятели, като шивачи, движеща инструктор, любители на шевни проекти и други подаръци. [Обслужване на клиенти] : 100% удовлетвореност на клиента - нашата цел.Ако имате някакви въпроси след покупка, моля, незабавно се свържете с нас по електронната поща, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставят задоволителни услуги. [Съдържание на опаковката] : Нашият пакет включва 4 бр. линия за изравняване на тениски, размери са.Това може да ви помогне да направите процеса на шиене по-лесно и по-гладко. [Високо качество] : Тази линия за изравняване на тениски изработени от трайно PVC премиум-клас, тя е мека, гъвкава и прозрачна, я не е лесно да се повреди, с точна лазерно гравиран, може да се види ясно номера и маркери за продължителна употреба. [Практично] : Тази употреба владетел /инструмент за ризи може да се използва за рязане, винил печат, сублимационного винил, термо печат, ситопечат. [Широко приложение] : Тази vinyl състав за тениски ще стане идеално средство за производство на тениски, можете да я споделите с вашите приятели, като шивачи, движеща инструктор, любители на шевни проекти и други подаръци. [Обслужване на клиенти] : 100% удовлетвореност на клиента - нашата цел.Ако имате някакви въпроси след покупка, моля, незабавно се свържете с нас по електронната поща, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставят задоволителни услуги.

Опции за продукта

Свързани продукти