.

.

Гел Възглавницата За Релакс На Врата,Jadpes Салон Силиконови Фризьорски Салон За Измиване На Косата Възглавница За Шията Шампоан Легло Общата Въздушна Възглавница З?

Гел Възглавницата За Релакс На Врата,Jadpes Салон Силиконови Фризьорски Салон За Измиване На Косата Възглавница За Шията Шампоан Легло Общата

BGN 1.00

Наличност
На склад

Силиконовата възглавница за шията може да се осигури усещане за спокойствие и комфорт за врата по време на измиване на косатаИзработен от силиконов материал, дълъг живот, за многократна употреба и здрав.Подходящ за употреба в салона или у дома.Лесно се отстранява и за почистване.Изящна изработка, него не е лесно да се повреди, което гарантира липсата на нужда от ремонт.Силиконовата възглавница за шията може да се осигури усещане за спокойствие и комфорт за врата по време на измиване на косата.Изработен от силиконов материал, дълъг живот, за многократна употреба и здрав.Подходящ за употреба в салона или у дома.Лесно се отстранява и за почистване.Изящна изработка, него не е лесно да се повреди, което гарантира липсата на нужда от ремонт.Описание : Силиконова възглавница за шията може да ви предоставят изключителен комфорт по време на измиване на косата.Той осигурява мека възглавница между врата и копче на купата за шампоан, за да вашата врата е удобно.Характеристики : 1. Силиконовата възглавница за шията може да се осигури усещане за спокойствие и комфорт за врата по време на измиване на косата. Изработен от силиконов материал, дълъг живот, за многократна употреба и здрав. Лесно се отстранява и за почистване. Подходящ за употреба в салона или у дома. Изящна изработка, него не е лесно да се повреди, което гарантира липсата на нужда от ремонт.Параметри : Тип на продукта : Силиконова възглавница за врата Материал : Силикон Цвят : черен Размери : прибл. 14 * 7 см / 5,5 * 2,8 инча Тегло : прибл. 110 г Осъществяване Списък : 1 * Силиконова възглавница за врата.

Опции за продукта

Item Type:
Silicone Neck Pillow
Material:
Silicone
Color:
Black
Size:
Approx. 14 * 7cm / 5.5 * 2.8in
Weight:
Approx. 110g
Package List:
1 * Silicone Neck Pillow:

Свързани продукти