.

.

JIEADJIE Нейлз Ръчно печат на въздушната ноктите, Семислойный гел с UV-покритие за режийни нокти, размер на ГСМ (черен луксозен, L)

JIEADJIE Нейлз Ръчно печат на въздушната ноктите, Семислойный гел с UV-покритие за режийни нокти, размер на ГСМ (черен луксозен, L)

BGN 0.67

Наличност
На склад

【JIEADJIE】 Натиснете върху ноктите на 100% расписан ръчно нашия господар по маникюру!Дизайн на нашите режийни ноктите е уникаленПрижимные пирони без опасни химически процес, които не увреждат ноктите и достатъчно силен, за да продължи дълго. 【Високо качество 】Press-On Nails worthy style е изработен от дебели 7 слоя висококачествен гел-лак и покритие light therapy Получи красив маникюр само за броени минути, Посетете ноктите салон у дома. 【Удобство】 - Накиснете ръцете си в топла вода за 10 минути, за лесно отстраняване, без да се повреди, леко повдигане на нокти отстрани.Внимателно откатите самозалепваща лента за нокти с накладного нокти, за еднократна употреба. 【Различни размери】 В зависимост от размера и ширината на вашите нокти, можете да изберете най-подходящите режийни нокти за своите собствени. 【ДЖИАДЖИ】 Му може да се поднесе като подарък на съпругата си, майка си, приятелката си, дъщеря си или за приятели.Това ще им осигури комфортен и лесно смилаеми опит с изкуството на маникюр. 【JIEADJIE】 Натиснете върху ноктите на 100% расписан ръчно нашия господар по маникюру!Дизайн на нашите режийни ноктите е уникален.Прижимные пирони без опасни химически процес, които не увреждат ноктите и достатъчно силен, за да продължи дълго. 【Високо качество 】Press-On Nails worthy style е изработен от дебели 7 слоя висококачествен гел-лак и покритие light therapy Получи красив маникюр само за броени минути, Посетете ноктите салон у дома. 【Удобство】 - Накиснете ръцете си в топла вода за 10 минути, за лесно отстраняване, без да се повреди, леко повдигане на нокти отстрани.Внимателно откатите самозалепваща лента за нокти с накладного нокти, за еднократна употреба. 【Различни размери】 В зависимост от размера и ширината на вашите нокти, можете да изберете най-подходящите режийни нокти за своите собствени. 【ДЖИАДЖИ】 Му може да се поднесе като подарък на съпругата си, майка си, приятелката си, дъщеря си или за приятели.Това ще им осигури комфортен и лесно смилаеми опит с изкуството на маникюр.

Опции за продукта

Свързани продукти