.

.

Хармоника SWAN Блус C Ключ за деца и възрастни, 10 Дупки, 20 Тонове, Диатоническая хармоника C ключ за Блюзовой арфа за начинаещи и студенти, хармоника от неръждаема стом?

Хармоника SWAN Блус C Ключ за деца и възрастни, 10 Дупки, 20 Тонове, Диатоническая хармоника C ключ за Блюзовой арфа за начинаещи и студенти,

BGN 32.28

Наличност
На склад

?Повърхността на лабиален хармоника SWAN полира ръчноГладка повърхност дава възможност на лабиален гармошке по-добре се усеща на пипане.В същото време повърхността на лабиален хармоника SWAN изпълнена с покритие на модел, не съдържащ формалдехид, както и други химични материали, така че здравето на художника се намира по-близо до него. ?В лабиален гармошке SWAN се използва език от фосфорна, бронз и гребен от ABS-смола вътре, и майстор-дизайнер конфигурира си.В същото време качествени материали придават на лабиален гармошке по-издръжлив вид и не променят звучене от ръжда и плесен. ?Целта на проекта SWAN harmonica - да се даде възможност на всеки да я използва.Играчите могат да бъдат деца, начинаещи и професионални изпълнители.Целта на компанията SWAN - да се даде възможност на всеки да има професионална губную гармошку. ?Хармоника SWAN е с дължина 4,33 инча, ширина 1,57 инча и тежи само 0,22 килограма.Дизайнът на продукта е эргономичен, което позволява на изпълнителя да играе в продължение на дълго време не се чувства умора. ?Устна гармошка SWAN - най-добрият избор като подарък.Красив външен вид ще се хареса на всички.В същото време музиката е най-добрият инструмент за предаване на чувствата.Избор на SWAN - това е избор за бъдещето. 10 Дупки 20 Тонове - Професионална диатоническая арфа. За направата са свързани с тръстики за губных гармошек се използва специална фосфорна бронз.Хастар от хранително-вкусовата неръждаема стомана и материали от ABS-смола.Аксесоар включва защитен калъф, кърпа за почистване и инструкции.

Опции за продукта

Свързани продукти