.

.

Стойка за PDA-гривна, каишка за ръка на компютърен скенер Zebra WT6000 WT60B0, отличен, за работещи на багаж, пощенски превозвачи, работници, търговци на дребно, работници в ск?

Стойка за PDA-гривна, каишка за ръка на компютърен скенер Zebra WT6000 WT60B0, отличен, за работещи на багаж, пощенски превозвачи, работници,

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Съвместимост】 Нашия каишка за скенера на преносим компютър (PDA) е съвместим с НАС WT6000 WT60 B0 【Приятен за кожата и е подходящ за повечето китките】 Дишащи висококачествени материали осигуряват мекота и липса на мирис и лекота при носене. каишка е подходящ за повечето китките, осигуряване на удобно прилягане. 【ТОЧНО годни】 100% отворена форма в съответствие с оригиналния скенер.Точно същия дизайн на облекло, омрежен по поръчка, идеално се съчетава с zebra WT6000 WT60 B0. Благодарение на трайно, но компактния си материал. 【ПОВИШАВАНЕ на ЕФЕКТИВНОСТТА на РАБОТАТА】Хиляди продавани и използвани грузчиками на багаж, пощенски превозвачи, работници, търговци на дребно, служители на склад и много други!. 【24-часово обслужване и професионална подкрепа 】 Някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа. 【Съвместимост】 Нашия каишка за скенера на преносим компютър (PDA) е съвместим с НАС WT6000 WT60 B0. 【Приятен за кожата и е подходящ за повечето китките】 Дишащи висококачествени материали осигуряват мекота и липса на мирис и лекота при носене. каишка е подходящ за повечето китките, осигуряване на удобно прилягане. 【ТОЧНО годни】 100% отворена форма в съответствие с оригиналния скенер.Точно същия дизайн на облекло, омрежен по поръчка, идеално се съчетава с zebra WT6000 WT60 B0. Благодарение на трайно, но компактния си материал. 【ПОВИШАВАНЕ на ЕФЕКТИВНОСТТА на РАБОТАТА】Хиляди продавани и използвани грузчиками на багаж, пощенски превозвачи, работници, търговци на дребно, служители на склад и много други!. 【24-часово обслужване и професионална подкрепа 】 При възникване на евентуални проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа. Смяна на лента за захващане за китката, за да Zebra WT6000 WT60 B0 (SG-NGWT-WRMTS-01) Дишащи висококачествени материали осигуряват мекота и липса на мирис и лекота при носене.

Опции за продукта

Свързани продукти