.

.

Комплект Буркани за кафе и захар ZDZDZ на 15 унция, Декоративни Кухненски Съдове с Бамбук капак, Штабелируемая Филтъра за Склада, Набор от Малки Затворени Стъклени Бур?

Комплект Буркани за кафе и захар ZDZDZ на 15 унция, Декоративни Кухненски Съдове с Бамбук капак, Штабелируемая Филтъра за

BGN 43.12

Наличност
На склад

【ЗАПАЗЕТЕ свежестта на】 Кутии за бисквити със силиконов пръстен плътно се затварят бамбук капак, който осигурява безопасно съхранение на продукти във вътрешността на съда и на тяхната свежестЧудесно за съхранение на бисквити, захар, брашно, подправки и други кухненски аксесоари. 【КРИСТАЛ и КОМПАКТЕН ДИЗАЙН 】 Комплекти прозрачни херметически затворени буркани ви позволи да видите какво има вътре, и лесно да се контролира, свършиха ли вашите продукти.Тези стъклени буркани за съхранение, когато е необходимо, може да штабелировать за пестене на място, че помага за предотвратяване на всички килера и да си къща в ред. 【Е БЕЗОПАСНА за УПОТРЕБА】 Чаши за съхранение на брашно, изработени от висококачествени бессвинцового стъкло е по-безопасно от пластмаса.Те са прозрачни полированное база, което е в рязък контраст с покритие от естествено дърво. 【ЛЕСНО почистване】 Голям гърлото на бутилката, улеснява почистването.Стъклени буркани с бамбукови капаци могат да се мият в съдомиялна машина, а също и да се сложи в хладилник и микровълнова печка, както и дървени капаци може да се избършете с кърпа. 【Забележка ❤❤❤】 Моля, прочетете внимателно размера на банките, преди пускането на поръчката, с размери на всяка банки 3,3 х 4,7 инча, резервоарът е 16 грама. Стъклен материал хрупче пластмаса или неръждаема стомана, поради увреждане на опаковката по време на транспортирането неизбежно, ако сте получили счупената си опаковка, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви изпратим нова.

Опции за продукта

Свързани продукти