.

.

JUNEBRUSHS Бамбук Органайзер за съхранение на хранителни пакети с цип за Кухненско чекмедже, бамбук титуляр за мешочков, подходящ за галон, кварта, сандвичи и мезета с р?

JUNEBRUSHS Бамбук Органайзер за съхранение на хранителни пакети с цип за Кухненско чекмедже, бамбук титуляр за мешочков, подходящ

BGN 1.33

Наличност
На склад

Висококачествен натурален материал : Изработен е от естествени възобновяеми бамбук, внимателно отполированного ръчно, трайни и трайниБамбук - отлична алтернатива пластику, тъй като това е възобновяем и екологичен материал.Набор от организаторите за бамбук кутии, прави живота ви по-здрава. Кутия от 4 теми 2 размери : Нашата бамбук кутия-органайзер се предлага в напълно сглобени, лесен за употреба. Размер : 12 x 5 x 3 инча (1 бр.), 8 x 4 x 3 инча (3 бр.Те имат много широки дупки за обзавеждане на инсталацията и извличане на пакети с продукти. моля, предварително измерете размера на кутията, разбира се, можете да го сложи на кухненския плот или рафт за съхранение.Съвместим с повечето марки : Органайзер има невероятна капацитет и е идеален за съхранение на повечето марки пакети за сандвичи, квартовых пакети, пакети за закуски, галлоновых пакети, кутии за закуски или шоколадови бонбони.Лесен за почистване : може да се бързо да се измиват с хладка вода.С помощта на салфетка, за да премахнете мръсотия с повърхността, те запазват първоначалния си външен вид и може да се побере в кутии с различни размери в зависимост от вашите нужди.Съхранявайте кутията на организирани : Продуктът не трябва да се събират, той е подходящ за каси с различни размери, предназначени за различни чанти за съхранение на храни.Идеален за организиране на кутии къщи, кухня, баня и офис. Измерете си чекмеджета, преди да купите, за да се уверите в правилното засаждане!. За това организатор за съхранение на храни се изисква място в чекмеджето с височина до 3 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти