.

.

Комплект защитно фолио O ' woda Action 2: Силиконов калъф с фолио, изработени от закалено стъкло с висока разделителна способност * (2 комплекта) за аксесоари DJI Action 2 с два е?

Комплект защитно фолио O ' woda Action 2: Силиконов калъф с фолио, изработени от закалено стъкло с висока разделителна способност * (2

BGN 1.00

Наличност
На склад

Силиконова обвивка, устойчива на надраскване, която е здрава и лесна за употребаНе е замърсен с прах.На пръстови отпечатъци не са останали.Ъгли защитен своята практика, изработени от утолщенного силикон камерата да може ефективно да се начисляват амортизации на удари при падането.Точно отваряне на форма позволява лесно прикачване на камерата и силиконов калъф, за повишаване на сигурността на камерата.Запазени дупки няма да се отрази на нормалното използване на камерата.Ультратонкая филм от закалено стъкло с дебелина само 0,33 мм и притежава висока чувствителност към прикосновениям и осигурява максимално реалистично изображение на гола на екрана.Стъклена фолио с висок коефициент на топлопреминаване може в най-голяма степен да се възстанови първоначалното качество на изображението на фотоапарата.Задайте показан нас видеоурок, за да лесно да настроите закаленную филм, без образуване на мехурчета въздух.Применимая модел : за DJI Action 2. Тегло нето : 17 г. Материал : силикон. Применимая модел : за DJI Action 2. Материал : стъкло. 【Специално разработен】 Силиконов калъф и закалена фолио са подходящи само за dji action 2, като осигурява пълна защита на екшън-камера.Съдържание на пакета : Силиконов калъф * 1 закалена филм * 6 (Забележка : Действие 2 в комплекта не са включени). 【Силиконов материал】 Силиконова обвивка, устойчива на надраскване, която е здрава и лесна за употреба.Когато фотоапарат случайно пада, тя може ефективно да се начисляват амортизации на удар, предпазват фотоапарат от повреди.А силиконовата повърхност специално оцветени и не избледнява. 【Точното положение на дупки】 Запазени порт за зареждане и порт охлаждане осигуряват нормалната работа на камерата, а разумен дизайн на рамката не блокира екрана.Дизайн с отвори, за да се гарантира, че силиконов калъф не препятствовал инсталиране на адаптер за захващане с магнитен отточна тръба на шарнирна връзка или магнитно закрепване на адаптера. 【Висококачествена закалена филм】 закалена филм твърдост 9 H трайна, затова не е нужно да се притеснявате за това, че на екрана и на обектива на камерата поцарапаются, когато можете да сложите в джоба или раницата си, не е нужно да се притеснявате за това, че на екрана ще се разделят поради случайно падане на камерата, и не е нужно да се притеснявате за отпечатках отпечатъци, останали на камерата след честа употреба на фотоапарата. 【Ультратонкая закалена филм】Ультратонкая и сверхчистая закалена филм не намалява чувствителността на допир екран и с висока прозрачност не се отразява на качеството на изображението на екрана.И е лесен за настройка с едно докосване и без образуване на мехурчета. 【Специално разработен】 Силиконов калъф и закалена фолио са подходящи само за dji action 2, като осигурява пълна защита на екшън-камера.Съдържание на пакета : Силиконов калъф * 1 закалена филм * 6 (Забележка : Действие 2 в комплекта не са включени).

Опции за продукта

Свързани продукти