.

.

6 Бр. в 1 Комплект Палитра за Дизайн на ноктите от Смола с 5 Четки за нокти, Аксесоари за Маникюрной Техника, Инструменти, Палитра За Смесване на Лака за нокти, Двустра?

6 Бр. в 1 Комплект Палитра за Дизайн на ноктите от Смола с 5 Четки за нокти, Аксесоари за Маникюрной Техника, Инструменти, Палитра За Смесване

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Предпоставка включва】Набор от аксесоари за маникюр включва 1 бр палитра за нокти-арт от розова смола, 5 бр двустранните кисточек за нокти-арт с четина с различни размериИзползвайте палитрата за рисуване на нокти, за да се смесват цветове, и използвайте четка за рисуване, лесно можете да създадете желания от вас модел. 【Високо качество】 Изработени от висококачествена смола палитра за лак за нокти има гладка повърхност и приляга перфектно в ръката.Корпус на четката е изработена от сплав и акрил, цветът е красива, и не е лесно да се прекъсне.А на върха е изработен от висококачествен найлон, вълна, която лесно се развалят или да се прекъсне. 【Двойна корона】 Всяка четка за нокти-арт за нокти-арт има различни краища на единия край се използва за точка на тренировки и кръгове, а другият край се използва за изготвяне на модели на ноктите си.Всяка писалка за рисуване на нокти има структури с различен размер, и можете да ги използвате за рисуване на модели с различни форми. 【Прилагането на】 Определени за гелевой четката за дизайн нокти с двойна глава и палитри за рисуване на ноктите е идеален за професионални маникюрш и домашен маникюр със собствените си ръце.Смесена цветова палитра лакове за нокти могат да се използват не само като палитра за лак за нокти, но и като палитра за грим. 【Лесно почистване】 Палитра за нокти-арт, изработени от висококачествена смола, много лесен за почистване, просто изплакнете с вода и подсушете хартия.Що се отнася до кисточек за нокти, можете да изплакнете ги с вода, колкото е възможно по-скоро след употреба.Не се препоръчва да се използват различни почистващи средства, които могат да навредят на щетину.Материал : смола, найлон четина, рафтинг, планински кристал, акрил.Размер на палитрата : 9,5 * 8,5 см / 3,74 * 3,35 инча.Размер на писалка за нокти : 15 * 0,9 см / 5,9 * 0,4 инча.Пакетът включва : 1 * палитра за лак за нокти от смола, 5 * двустранен четка за нокти за маникюр.В набор от инструменти за нокти-арт са включени 5 двустранни четки за място за пробиване на ноктите и 1 палитра от смола.

Опции за продукта

Свързани продукти