.

.

Система за контрол на достъпа до врати, Комплект за домашно сигурност AGPtEK RFID с Електромагнитна брава с тегло 60 кг 130LB, захранване, Безконтактен клавиатура, за да вле?

Система за контрол на достъпа до врати, Комплект за домашно сигурност AGPtEK RFID с Електромагнитна брава с тегло 60 кг 130LB, захранване,

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Съвременни технологии за домашна сигурност】 Този комплект система за контрол на достъп с безконтактни врати RFID е една от модерните електронни системи за контрол на достъпаПолезна система за домашно сигурност за вашия дом. 【Безопасно и сигурно】 За защита на всички данни от загуба поради спиране на тока се прилагат най-модерните технологии на ПРОЦЕСОРА и интегрални схеми. 【Лесен достъп】 Система за сигурност врати AGPt EK мощна и може да отвори вратата с помощта на безконтактни карти, пароли или хибрид. (Ако се установи, че продуктът не е подходящ за вашия дом или някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние незабавно с този ще се разберем). 【По-удобно】 Контролер за достъп rfid lock kit може да предостави на потребителите по-голямо удобство за сметка на свързване към изводите, включително бутона за отваряне на вратата, звънец и електрическа брава, която обикновено е отворен или затворен. 【Широко приложение】Комплект за монтаж на крилото на замъка предлага метод за безопасно и автоматичен контрол на достъп, което го прави идеалното оборудване за фирми, офиси, фабрики и общности.Поръчайте пълен набор от врата, система за сигурност, за да обновите своята система за сигурност на вашия дом!.Търсите начин за безопасно и автоматичен контрол на достъп?Комплект система за контрол на достъпа до вратите AGPtek Full Set RFID може да ви помогне!Този RFID-безконтактен контролер за достъп, която използва бесконтактную система, е една от съвременните системи за контрол на достъпа, която е предназначена за сигурността на вашата врата.За защита на всички данни от загуба поради спиране на тока се прилагат най-модерните технологии на ПРОЦЕСОРА и интегрални схеми.Комплект система за контрол на достъпа до вратите AGPt EK е мощен и може да се отвори вратата с помощта на безконтактни карти, пароли или хибрид.Контролер за достъп може да осигури на потребителите по-голямо удобство, подключаясь към изводите, включително бутона за отваряне на вратата, звънец и електрическа брава, която обикновено е отворен или затворен.

Опции за продукта

Свързани продукти