.

.

Поставка за халки на пръста си, Поставка за халки за телефон ICHECKEY, Въртящи се на 360 ° Метален държач за магнитно закрепване на автомобилния, Съвместим с всички смарт?

Поставка за халки на пръста си, Поставка за халки за телефон ICHECKEY, Въртящи се на 360 ° Метален държач за магнитно закрепване

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Гъвкаво използване на】 : на разположение на въртене на 360 ° и переворачивание на 180 °, което осигурява няколко ъгли на видимост за гледане на филми и визуални без помощта на ръцете (Полигона на избор). 【Магнитен пръстен на пръста си】 : Метален държач пръстени за клетката може да работи на магнитното автомобилния креплении, прикачване на свободен кука за автомобилния закрепване към таблото и да се мотае пръстен на една кука за определяне на телефона, като същевременно осигуряват безопасно шофиране и лесна навигация. 【Трайно лепило】 : Трайно лепило 3 м, надеждно предпазва вашия телефон от падане по всяко време и никога не губи, когато изпращате текстови съобщения или играете, не оставя следи по телефона (не се придържа към жидкому силикону или стъклени повърхности). 【Широка съвместимост】 : Титуляр-пръстен за телефон ICHECKEY може да се прилага към всички мобилни телефони и чехлам, планшетам и i Pad за използване в различни случаи, като например i Phone 11 Pro Max, 11 Pro, 11, XR, Xs Max, Xs, X, 8/76 s /6,8 Plus / 7 Plus, Samsung Galaxy s10 Plus, Galaxy s10e, Galaxy, Galaxy S9, Galaxy S7 Note 10 9 8, LG Nexus и други мобилни телефони, базирани на Android. 【Че получавате】 : 1 х телефон пръстен, 1 х PET-фолио, 1 х резервен лепило 3 М, 1 х алкохол.Поставка за халки на пръста си, Поставка за халки за телефон ICHECKEY, въртящи се на 360 ° Метален държач за магнитно закрепване на автомобилния, съвместим с всички смартфони, i Pad, планшетами - Розово злато, 2 опаковки.

Опции за продукта

Свързани продукти