.

.

1 Бр. Поставка за тренировки за нокти, държач за тренировки за нокти, 48 дупки, Пластмасова Поставка За тренировки За нокти, Държач за тренировки за нокти, Органайзер ?

1 Бр. Поставка за тренировки за нокти, държач за тренировки за нокти, 48 дупки, Пластмасова Поставка За тренировки За нокти,

BGN 0.67

Наличност
На склад

Изработен от качествена пластмаса, здрав Размер : 2,17*2,64 инча (55*67 мм); Цвят : лилаво.Лесен за използване и переноске, той може да предпази вашето тренировка за нокти-арт, помага съдържа вашата тоалетка чисти и спретнати.Конструкция с 48 дупки, дава възможност за съхраняване на различни машини и инструменти за гравиране, спестява място.Широко се използва за съхраняване, събиране, организиране и демонстрации и тренировки за нокти.Подходящ за домашна и салонного употреба.Това е добър подарък за семейство, приятел, колега, влюбени и така нататък.Пратката включва : 1 бр. поставка за пробиване на ноктите ● Изработен от качествена пластмаса, здрав.● Размер : 2,17 *2,64 инча (55 * 67 мм); Цвят : лилаво ● Лесен за използване и переноске, той може да предпази вашето тренировка за дизайн на ноктите, помага съдържа вашата тоалетка чисти и спретнати.●Подходящ за домашна и салонного употреба.Това е добър подарък за семейство, приятел, колега, влюбени и така нататък.● Моля, обърнете внимание : 1. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко.Това е неизбежно, моля, разберете!2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Опции за продукта

Свързани продукти