.

.

Luxshiny 5 бр. Защита за палеца За Хранене, Кухненски Защита За Рязане на Пръсти, Инструмент За Защита на Пръстите За Раздробяване, Аксесоар От Неръждаема Стомана, Домаш?

Luxshiny 5 бр. Защита за палеца За Хранене, Кухненски Защита За Рязане на Пръсти, Инструмент За Защита на Пръстите За Раздробяване, Аксесоар

BGN 0.67

Наличност
На склад

неръждаема стоманаЗа раздробяване на : Лесен за използване и е подходящ за повечето от пръсти.Защита за пръстите за нарязване : защита за пръстите за нарязване, при нарезке в кухнята понякога да нарязани на пръсти, сега този предмет може да ви помогне да се предпазите.Защита за рязане на пръстите : защита за пръстите за нарязване, изработена от лесен за употреба на материала.t Tool : защита за пръстите за рязане, лесна за използване и е подходящ за повечето от пръсти.Кухненски режещ инструмент : Това е удобен инструмент, за да постигне максимална ефективност и свеждане до минимум на риска в кухнята.Пратката включва 5 x защита за ръце Характеристики -Размер : около 6,3x4,8x2 см аксесоар от неръждаема стомана. - Материал : защита за ръцете от неръждаема стомана. - Цвят : Сребърен инструмент за домашна кухня. - Инструменти за креативен дизайн, подарък за готвачи, домакини, готвачи, кухненски работник, за да приготвяне на храна по-забавен и удобен кухненски инструмент за защита от рязане. - Изработен от устойчив на употреба на материала за кухненски нарязване на пръстите. - Лесен за използване и подходящ за повечето инструменти пръст t. - Това е удобен инструмент, за да постигне максимална ефективност и свеждане до минимум на риска при използване на кухненско режещ капак за пръстите. - При рязане в кухнята понякога да нарязани на пръсти, сега този предмет може да ви помогне да спестите сигурна защита за пръстите при рязане.Информация за Товарахзащита за ръце Се страхувате поранить пръстите при нарезке зеленчуци или месо?Искате да имате сигурна защита при нарезке филийки?Това е удобен инструмент, за да постигне максимална ефективност и свеждане до минимум на рисковете в кухнята. защита за рязане на пръстите си и в същото време тази защита за пръстите, предназначени за неподвижни задържане продукти идеална за нарязване, за да си пръста никога не е спирал.

Опции за продукта

Свързани продукти