.

.

Kakalote 2 бр. Инструмент за Плиска Клапани, Двупосочен Клапан, Ръчен Плиска, Опесъчаване дръжка с Вендузата, Здрав Автомобил Набор от Инструменти за Плиска Клапани Ръч?

Kakalote 2 бр. Инструмент за Плиска Клапани, Двупосочен Клапан, Ръчен Плиска, Опесъчаване дръжка с Вендузата, Здрав Автомобил Набор

BGN 1.00

Наличност
На склад

ПРАКТИЧЕН комплект за плиска КЛАПАНИ : основно се използва за ръчно плиска клапани, почистване и премахване на справки в клапа, поддържане на ефективната работа на устройстватаНещастници са достатъчно здрави за многократна употреба.ЗДРАВ материал : Дръжка за плиска клапани, изработени от пластмасови химикалки и гумени нещастници, устойчиви на износване, плътно се събират, удобен за хващане, не е лесно да се падне; здрава и приятна текстура.Преносим И удобен за ползване : Инструмент за плиска клапани лесен за переноске за спешно ползване и лесно, можете да не чувствате умора след дълъг период на употреба; идеален размер за малки и по-големи превозни средства, косачки. Размер (приблизително) : 0,61x0,75x7,87 инча, 1,12x1,37x7,87 инча.Лесна употреба : Пластмасова дръжка, която удобно да държите и който не травмирует ръце. удобна дръжка с дължина 7,87 инча (22 см) осигурява по-добър контрол, по-малка умора на потребителя и по-голяма производителност.ПОДХОДЯЩ ЗА : Подходящ за всеки чиста, равна повърхност, косачки, моторни триони, кола с малък или по-голям двигател или друго.Нанесете притирочный състав (не е включен в комплекта) на притирочные клапани, за да отговарят на седлам надлъжно на автомобила.Описание : Гумена опесъчаване глава : главата е изработена от естествен каучук, трайно и износостойкого.Пластмасова дръжка : пластмасова дръжка, която удобно хващане и не се наранят ръцете.Приложение : използва се за ръчно плиска клапани.Подходящ за : подходящ за малки и по-големи превозни средства.Портативен : лесно е в переноске за спешно ползване.Спецификация : Материал : пластмасова дръжка + гумени вендузи-Цвят : син + черен Размер (приблизително) : 15,4 * 19,1 * 200 мм/0.87 Опаковка в инчове : 2 бр. x пръчици за плиска клапани Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, помислете за разликата от 1-2 см от ръчно измерване.

Опции за продукта

Material:
plastic handle + rubber suction cups
Color:
blue+black
Size(approx):
15.4*19.1*200mm/0.61*0.75*7.87inch
28.4*34.7*220mm/1.12*1.37*7.87inch:
Package:
2pcs x Valve lapping sticks:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.:

Свързани продукти