.

.

BATRC LYNLYN Симулация на Изкуствени растения Аквариум за Декоративни Водни Растения и Декорации Завод Аквариум за риби Аквариум Трева Аквариум за риби (Цвят: A5)

BATRC LYNLYN Симулация на Изкуствени растения Аквариум за Декоративни Водни Растения и Декорации Завод Аквариум за риби Аквариум Трева

BGN 50.38

Наличност
На склад

1 Изработени от пластмаса и са безвредни. ярки цветове и модерен фасоны. Те са напълно безопасни за риба и няма да навредят, не zagniyut и няма да доведе до никакви проблеми с водораслите. Без никакво осветление и емисии. Украсете своя аквариум красив интериор, както и послужите отличен подслон за риби, придавайки допълнителна забавность играта си. Конструкция с утяжеленным основата им позволява да стоят здраво в аквариума.Ако имате някакви въпроси относно нашите аквариумни разкошни орнаменти, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часовназвание : декоративен фон за аквариум Определяне : Имитация на водни растения акваскейпматериал : Пластикразмер : 6,5 * 4,5 * 13 см/2.12 Опаковка : 1 брой за : 1. Размер се измерва ръчно, действителният размер на продукта, който ще получите, може да се различават малко от посочения по-горе размер. Цвят може да се различава поради различни цифрови фотоапарати.Ние с нетърпение очакваме вашето посещение!.

Опции за продукта

Свързани продукти