.

.

Четка за баня FOMIYES Четка За Баня Silcone Скрубери за тяло от Силикон, Тел Почистваща Скрубер Силиконови Четки За Миене на Тялото За Душата Дъвка За Баня Дамски Четка За ?

Четка за баня FOMIYES Четка За Баня Silcone Скрубери за тяло от Силикон, Тел Почистваща Скрубер Силиконови Четки За Миене на Тялото

BGN 1.33

Наличност
На склад

Ръчна ДВОЙНА предна ЧЕТКА-С предусмотрительным отвор за захващане, ще е много удобно да го съхраняваЧЕТКА за МАСАЖ на ЛИЦЕ - дръжка дизайн ви позволява лесно да я държа в ръка за почистване на гърба.ЧЕТКА ЗА ТЯЛО С ДРЪЖКА - изящна изработка и издръжлив материал, осигуряват нейната практичност и дълготрайност.СКРУБЕР ОТШЕЛУШИВАТЕЛЬ ЗА ТЯЛО - Произведен от внимателно подбрани силиконови материали, има дълъг срок на служба и е безвреден за кожата.ЧЕТКА ЗА ДУШАТА, ЗА гърба - С ергономичен дизайн дръжка, която е лесно да се запази за почистване на гърба.Осъществяване на списък 1 х четка Характеристики Материал : Силикон скрубер за задната част на тялото. - Благодарение на предусмотрительному дупка за закачване ще ви бъде много по-удобно да съхранявате аксесоари за душата. - Подходящ за домашна къпане, много удобно и практично, вие заслужавате да имате четка за баня с една дръжка. - Той притежава добри характеристики, така и прости и щедри външен вид, който заслужава да има четка за лице. - конструкция на дръжките позволява лесно да я държа в ръка за почистване на гърба използвайте силиконовата четка за тялото. - Силиконова четина не само може нежно почистване на кожата на тялото, но и има добра масажна функция на гъба за душ.Описание на продукта Отшелушивающая четка за тяло Дизайнерски четка с дръжка, удобен за захващане.Четка за баня Тази четка за душата, произведени от внимателно подбрани материали, които продължават ви за дълго време.гъба за измиване на тялото Удобна четина леко ексфолиране, а дръжката ви позволява да докосвате до трудно достъпните места.

Опции за продукта

Свързани продукти