.

.

Бележник за рисуване BAZIC, 30 Листа 9 X 12, Бележник за рисуване на спирала в горния корици, Книга-за Оцветяване на хартия за рисуване за децата школа художници, 1 опаковк?

Бележник за рисуване BAZIC, 30 Листа 9 X 12, Бележник за рисуване на спирала в горния корици, Книга-за Оцветяване на хартия

BGN 3.99

Наличност
На склад

⭐ ИКОНОМИЧЕН ДИЗАЙНИзработен от хартия с тегло 20 килограма 75 гориво. размер 9 x 12 см осигурява достатъчно място за поезия, творческо писане, скици, рисуване, изрязване, калиграфия и много други. ⭐ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ.Идеален за художници, писатели, илюстратори, начинаещи или професионалисти.Може да се използва и като дневник или акварельного на платното.Спирала подвързване за по-лесно теглене за демонстрация на художествени произведения. ⭐ Е БЕЗОПАСНА ЗА УПОТРЕБА. Не съдържа киселини.Гладка повърхност.Отличен за рисуване с различни материали : писалка, молив, цветни моливи, маркер, туш, въглен, мека пастел, пастел и маслена малък. ⭐ Е ИДЕАЛЕН ЗА ПРАКТИКУВАНЕ. Чудесен инструмент за рисуване за деца.Позволете на децата да изследват и разкриват творческия си потенциал, да получат практическо обучение, да останат заети и да се забавляват в училище и у дома. ⭐ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ.Идеален подарък за художници, възрастни и вашето дете. разгледайте техните творчески способности с помощта на тази тетрадка за рисуване.Предлага се в насипно състояние опаковки за спестяване на разходи на училището и за учителите. ⭐ ИКОНОМИЧЕН ДИЗАЙН.Изработен от хартия с тегло 20 килограма 75 гориво. размер 9 x 12 см осигурява достатъчно място за поезия, творческо писане, скици, рисуване, изрязване, калиграфия и много други. ⭐ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ.Идеален за художници, писатели, илюстратори, начинаещи или професионалисти.Може да се използва и като дневник или акварельного на платното.Спирала подвързване за по-лесно теглене за демонстрация на художествени произведения. ⭐ Е БЕЗОПАСНА ЗА УПОТРЕБА. Не съдържа киселини.Гладка повърхност.Отличен за рисуване с различни материали : писалка, молив, цветни моливи, маркер, туш, въглен, мека пастел, пастел и маслена малък. ⭐ Е ИДЕАЛЕН ЗА ПРАКТИКУВАНЕ. Чудесен инструмент за рисуване за деца.Позволете на децата да изследват и разкриват творческия си потенциал, да получат практическо обучение, да останат заети и да се забавляват в училище и у дома.

Опции за продукта

Свързани продукти