.

.

Поставка за телефон, Усъвършенстване на Поставка за мобилен телефон с Регулируем ъгъл на наклона по височина, Докинг станция, Тенис на притежателя на телефона, Съв?

Поставка за телефон, Усъвършенстване на Поставка за мобилен телефон с Регулируем ъгъл на наклона по височина, Докинг станция, Тенис на притежателя

BGN 1.00

Наличност
На склад

☞ Ъгъл на наклон могат свободно да се регулира с помощта на мобилен телефон и таблет, височина може да бъде свободно участък, и пътуване в Китай се провежда постоянно, без разклащане ☞ Метален материал, пълен с прохладата на : основа от чисто алуминиева сплав, здрава и стабилна, и се чувстват комфортно. ☞ Всички аспекти на защита : шестостенни конструкция телескопична щанга от алуминиева сплав, двойна стабилност, поддържане в продължение на една секунда, лесно се повреждат.Силикагел предпазва телефона, без да се повреди при посещение в Китай, и можете да се насладите на стойка, без да се притеснявате. ☞ Дизайн предотвратяване линии : можете да играете с вашия телефон по време на зареждане. ☞ Се регистрират на рецепцията, за да достави удоволствие : всяка гордост се чувства спокойно. ☞ Ъгъл на наклон могат свободно да се регулира с помощта на мобилен телефон и таблет, височина може да бъде свободно участък, и пътуване в Китай се провежда постоянно, без разклащане. ☞ Метален материал, пълен с прохладата на : основа от чисто алуминиева сплав, здрава и стабилна, и се чувстват комфортно. ☞ Всички аспекти на защита : шестостенни конструкция телескопична щанга от алуминиева сплав, двойна стабилност, поддържане в продължение на една секунда, лесно се повреждат.Силикагел предпазва телефона, без да се повреди при посещение в Китай, и можете да се насладите на стойка, без да се притеснявате. ☞ Дизайн предотвратяване линии : можете да играете с вашия телефон по време на зареждане. ☞ Се регистрират на рецепцията, за да достави удоволствие : всяка гордост се чувства спокойно.Тип скоба : тенис на Приложими модели : мобилен телефон / таблет Материал, изделия от : метал + ABS Цвят : черен, сребрист Тегло : 73 g Характеристики : Ъгъла на наклон могат да бъдат свободно да се регулира с помощта на мобилен телефон и таблет, височина може да бъде свободно участък, а на посещение в Китай се провежда постоянно, без разклащане.

Опции за продукта

Свързани продукти