.

.

Цветен молив случай Vomgomfom Титуляр за цветни моливи, голям капацитет за съхранение с цип, молив случай от саржевой тъкан на 300 цветни моливи или 200 Гелевых химикалки, ?

Цветен молив случай Vomgomfom Титуляр за цветни моливи, голям капацитет за съхранение с цип, молив случай от саржевой тъкан

BGN 2.94

Наличност
На склад

Можете да го използвате за цветни моливи, моливи за чертане, моливи-блендеров, акварельных моливи и обикновени моливи, тъй като еластични пръстени достатъчно са устойчиви, за да побере химикалки и моливиС помощта на този многослойни цветни притежателя лесно можете да доставят цветни моливи за рисуване на местоназначение и да добавите допълнителни впечатления от colorization.Нашият цветен молив случай има много цветове, можете да изберете любимите си цветове за покупка, а този цвят органайзер за моливи - чудесен подарък за художници, писатели.Този органайзер за цветни моливи осигурява по-удобен достъп до карандашам, не заема много място.И можете да сортирате по цвят моливи, което много улеснява изборът на точно това оттенък, от който се нуждаете. 【Портативен дизайн】 Цветен молив случай е оборудван, на ръка, каишка, който е удобен и лесен за носене.Този перфектния молив случай с здрав цип за лесен и подходящ размер.Това е идеален подарък за художници и писатели. 【Многофункционален държач за моливи】 Този органайзер за цветни моливи подходящ за цветни моливи Crayola / Marco Raffine, гелевой химикалки, акварельного молива, молив-смесител, четка за грим и т., А също е подходящ и за обикновените моливи. 【103 отделни отвори за каучук】 Нашия молив случай има 103 отделни отвори (100 прорезей за моливи, в която се поберат до 300 цветни моливи или 200 гелевых дръжки и 3 големи отвори за ластика или острилки), в този случай всеки карандашу заема своето място.Еластична лента държи здраво всеки молив или химикалка и предпазва ги от загуба или отблъскващо в тях. 【Умен размер】 13,3 х 7.Този молив случай-органайзер е подходящ за вашите цветни моливи или гелевых дръжки.На Много места в светло компактно пространство. 【Отлична Изработка】 Този цветен титуляр за моливи изработен от висококачествена гладка саржевой тъкан, за да се гарантира устойчивост.Здрав цип устои на интензивно използване.Това е страхотен титуляр за моливи за всеки художник, от когото има един тон, бр. 【Портативен дизайн】 Цветен молив случай е оборудван, на ръка, каишка, който е удобен и лесен за носене.

Опции за продукта

Свързани продукти