.

.

Мащабна модел автомобил 1:36 Скала за suv-Land-Rover Range Rover, Лят под Налягане Сплав, Метал, Луксозен Модел Автомобил, Спускащите Автомобил за детски играчки, колекция (Цвят: ?

Мащабна модел автомобил 1:36 Скала за suv-Land-Rover Range Rover, Лят под Налягане Сплав, Метал, Луксозен Модел Автомобил, Спускащите

BGN 2.00

Наличност
На склад

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Този модел на автомобила са изработени от висококачествени сплави, пластмасови детайли и гумени гумиСамият модел има здрава опора, която се плъзга по равна на масата.Много реалистично модел на автомобила : вратата и капака на двигателя на този модел на автомобила може да се отвори с помощта на музика и осветление, което повишава годност за игра.Идеален подарък : Този модел на колата ще се превърне в идеален подарък за вашето семейство или приятели, подходящ като подарък за рожден ден, Коледа, Нова година.Децата обичат да го използвате, за да играете с приятели. [Висококачествени материали] : Здрав метален корпус с алуминиеви джанти + гуми от каучук, прекрасна вътрешна и външна декорация, много здрав.Самият модел има здрава опора, която се плъзга по равна на масата. [Высокореалистичная модел на превозното средство] : Вратата и капака на тази кола модел, можете да отворите с музика и подсветка, която подобрява годност за игра. Мащаб 1 : 36 за suv-Land-Rover Range Rover, модел на луксозен автомобил от лят под налягане на метални сплави, флип-надолу машина за детски играчки с коллекциейдетали : Материал : сплав, пластмаса Мащаб : 1 : 36упаковка включва : модел от сплав 1бр.

Опции за продукта

Свързани продукти