.

.

BSDLIET Коледни светлини работещи на батерии 20 фута и 40 led Гирлянди под формата на Снежинки, Коледни Украси, Приказни Светлини с 2 Режими, Декорация във формата на Снежи?

BSDLIET Коледни светлини работещи на батерии 20 фута и 40 led Гирлянди под формата на Снежинки, Коледни Украси, Приказни Светлини

BGN 7.59

Наличност
На склад

❄ Топли бели коледни светлини : 20-подножието струнни led светлини с 40 мили снежинками, гъвкав дизайн, светлини на топло бял цвят създават приятна атмосфера, идеално подходяща за празнична украса коледна стая ❄ Широко се използва в закрити помещения и на открито, Гирлянди гирляндных тела е водоустойчив, което позволява да се използва както на закрито, така и на открито.Обаче отделението отделение не е водоустойчив, моля, добре защитени при използване на открито. ❄ Иновативен дизайн : 40 независими снежинки.Всяка снежинка съдържа светодиод, който излъчва бяла светлина, led и снежинка отделимы един от друг.Светлини за бижута във формата на снежинки, има 2 режима на осветлението (flash / постоянно включване). Това проясни атмосфера нощувки щастие. ❄ Висококачествени светодиоди : led венец snowflakes работи на батерии 3 AA (в комплекта не са включени) и не прегрява, тя също не се нуждаят от гнездо, което прави външни коледни светлини са безопасни.Срок на експлоатация на светодиодите е до 50 000 часа, той е енергоспестяващ, в екологично чист и висококачествен. ❄ За вашия отговори : Не се притеснявайте за нашето качество!Ако сте, за съжаление, имам устройство, което не работи, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние го замени или ще ви възстановим парите в зависимост от ситуацията. ❄ Топли бели коледни светлини : 20-подножието струнни led светлини с 40 мили снежинками, гъвкав дизайн, светлини на топло бял цвят създават приятна атмосфера, идеално подходяща за празнична украса коледна стая. ❄ Широко се използва в закрити помещения и на открито, Гирлянди гирляндных тела е водоустойчив, което позволява да се използва както на закрито, така и на открито.Обаче отделението отделение не е водоустойчив, моля, добре защитени при използване на открито. ❄ Иновативен дизайн : 40 независими снежинки.Всяка снежинка съдържа светодиод, който излъчва бяла светлина, led и снежинка отделимы един от друг.Светлини за бижута във формата на снежинки, има 2 режима на осветлението (flash / постоянно включване).

Опции за продукта

Свързани продукти