.

.

Yenux Сплав Коровьи Свирки Сгъстено Крава, Овца Кон, Камила против кражба Аксесоари Камбанка Говеда Фермата на Животните Силен Звънец за Градинска Животновъдни Ферм?

Yenux Сплав Коровьи Свирки Сгъстено Крава, Овца Кон, Камила против кражба Аксесоари Камбанка Говеда Фермата на Животните Силен Звънец за Градинска

BGN 1.67

Наличност
На склад

Материал : Поцинкована материал от легирана стоманаДебелината на камбани удебелени, и звук от сблъсък става ясно, предотвратяване на загубата на едър рогат добитък и овце.Супер силен звук : звукът е ясен и ярък. уверете се, че вашите любимци е лесно да се намери.Характеристики : Звук от силен, издръжлив, и лесно се деформират.Широко се използва : Има широка гама от приложения, подходящ за едър рогат добитък, овце, коне, камили и други селскостопански животни в стопанството. за предотвратяване на кражба и загуба на едър рогат добитък и овце.Тя може да се използва като подпори за украса на камбани, декорации diy, звънци за домашни любимци.Повърхността на камбани неизбежно ще има неизбежни драскотини и неравномерно цвета.Това е нормално явление.Ако сте против, моля, купувайте с повишено внимание.

Опции за продукта

Свързани продукти