.

.

подвесное кофа за Боклук funest, Кухненско Кошчето за боклук с капак на кофа за Боклук за компост, Кошчето за баня с кутия за салфетки, Кофи, кофи за детски стаи, Стенно ?

подвесное кофа за Боклук funest, Кухненско Кошчето за боклук с капак на кофа за Боклук за компост, Кошчето за баня с кутия за салфетки,

BGN 13.68

Наличност
На склад

?? Забележка?? : Монтиране на кошче за боклук за компост, лесно се инсталира в комплекта са включени крепежный аксесоар (1 кука, 1 дъска за залепване), на стената, не остава следиАко сте избрали дъска за куки, моля, оставете го да престои 24 часа, преди да я използвате в нормален режим !!!!!. ♻【Контейнера за КОМПОСТ, БЕЗ мирис и ПЛОДОВИ МУХИ】 : Съд за компост в помещение с капак, специално разработена за отстраняване на скрит непахнущих плодови мухи.Много лесен достъп за товарене и разтоварване.Кофа за компост - това е идеалното съхранение на кухненски отпадъци в дома ви без миризма, без разходите за въглероден филтър. ♻【Размери】 : 10,3 инча L × 6,6 инча W х 12,8 инча H, 3 литра, здрави материали ABS.(Отделение за съхранение на торбата за боклук долу). ♻【Заявление с няколко сценарии】 : кофа за Боклук е лесно да се определят малък, комплектът включва аксесоар за закрепване (1 кука, 1 лигав кука).Малък размер и са подходящи за повечето врати, шкафове, килери, сервантов; Дебелина на вратите трябва да бъде по-малко от 0,95 инч (2,5 см).Нашата кофа за боклук е не само идеален размер за кухненски плотове, но и се поставя под мивката. ♻【Преносимо вътрешно кофа】 : Нашето кухненско подвесное кофа за боклук с вътрешни и външни кофи са много удобни за качване и разтоварят.Задържане на вътрешния пръстен боклуци кофи помага мешкам за боклук не пълзи надолу и изглежда по-красиво и спретнато на вашата маса. ♻【НАПЪЛНО БЕЗ РИСК】 : Ние се фокусираме върху продукти с високо качество и предоставяме на клиентите си щастлив опит, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.Ние ще възстановим на 100% парите, ако не сте доволни от нашите стоки и своевременно ще ви предоставим сервизно обслужване на нашите специалисти. Дребния окачен боклук може лесно да виси на вратата на кухненски шкафове / офис шкафчета / кутии спални, без дупки и пирони.Капакът може ефективно да се предотврати изтичане на миризми и да се отърве вашето помещение от неприятни миризми.

Опции за продукта

Свързани продукти