.

.

Сгъваем Дрон Cagogo с камера с Двойна 4K HD FPV с Дистанционно Управление, детски Играчки, Подаръци за Момчета и Момичета, с функция за Задържане на височина, без глава Реж?

Сгъваем Дрон Cagogo с камера с Двойна 4K HD FPV с Дистанционно Управление, детски Играчки, Подаръци за Момчета и Момичета, с

BGN 29.27

Наличност
На склад

С сгъваеми подлакътници, малък размер, удобен за переноскеПревключвател с две камери.С функция за режим задържане на височината осигурява стабилен полет.С функцията wifi може да бъде свързан с изключение на прилагането на системата APK за правене на снимки, видео, предаване в реално време чрез снимки от камерата на телефона.Интелигентна предотвратяване на препятствия отпред, отляво и отдясно.Когато е активирана функция, заобикаляне на препятствия, тя автоматично ще прескочи препятствията.Опит за виртуална реалност на 3 D.С помощта на мобилни приложения с очила за виртуална реалност може да почувствате празнотата отвън.Led светлини правят полет по-ефектни, особено в тъмното.Там има 2 камери, които можете да изберете.Благодарение на широкоугольной камера за 4 K се получават широки снимки и видео с висока разделителна способност.Траекторията на полета.Начертайте на екрана маршрута на полета, и беспилотник ще извършат автономен полет по посочения маршрут.Без глава режим, няма нужда да се коригира положението на самолета преди полет. Технология на 2.4 Ghz, приета за защита от смущения.4 канала, които могат да изпълняват изкачване, спускане, движение, напред, назад, полет наляво в посока, полет надясно в посока и въртене на 360 °. 6-a-xis g-yro, който може да има по-стабилен полет и да бъде лесен за управление.Той има 3 нива на скоростта на летене е за смяна, че може да направи полета по-забавно.Корпус квадрокоптера е изработен от много устойчив на опън и упорит инженеринг пластмаса, лесен и износостойкого.Функция : Нагоре / надолу, напред / назад, завой наляво / надясно, страничен полет, 3-степенна скорост, led светлини, без глава режим, режим на задържане височина, Wi Fi FPV, траекторный полет, камера / Видео.Спецификация : 100% чисто нов и високо качество.Количество : 1бр. Материал : Пластмаса /Метал/ Електронни компоненти. Параметри на обектива : Двойна предния край на обектива 4 K. Подходяща възраст : 14+.

Опции за продукта

Свързани продукти