.

.

Ролки винил HTVRONT HTV с черно желязо на винил - 12 x 100 фута HTV винил за ризи, черен винил с теплопередачей за рязане и камеи - Лесно се реже и пропалывается за създаване на ?

Ролки винил HTVRONT HTV с черно желязо на винил - 12 x 100 фута HTV винил за ризи, черен винил с теплопередачей за рязане и камеи - Лесно

BGN 41.99

Наличност
На склад

Лесно се реже, пропалывается и се пренасяОтлична лепкавост.Водоустойчив и растягивающийся.Лесни за следване инструкции.Безплатен инструмент за плевене. ✂ ЛЕСНО рязане, пропалывание и ПРЕХВЪРЛЯНЕ на ✂: Нашия теплопередающий винил HTV neon pink ще ви спести време, което можете да отделяте на всяка снимка или писмо, защото лесно можете да изрежете и плевелите необходимите чертежи.Неоново розово винил HTV е чувствителен към температура и налягане, което позволява лесно да се пренасят топлина на всяка тениска. "ОТЛИЧНА ЛЕПКАВОСТ" : Нашите неоново розово htv доста лепкава, те могат лесно да се придържат към тъканите и добре поддържани при пране, не выцветая, не отслаиваясь и не трескаясь.Тест за пране в домашни условия : 40 градуса, повече от 50 пъти по 30 мин /път.Вашите рисунки от нашия теплопередающего винил неоново розов цвят, ще се оженят един и същи цвят и не отклеятся дори и след многократни цикли на пране. ♻ ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ и опазването на околната среда ♻ : Вашата риза, дамски чанти-тоут, спортно облекло, престилки, шапка и възглавници, в които се използва нашето неоново-розово желязо върху винил, ви отличи от тълпата.Ролки теплопередающего винил подходящи за спортни етажа на тъкани, памук, полиестер и памучни смеси, ликра / ликра, текстил и т. Нашите неоново розово материали htv, сертифицирани от SGS като екологично чисти и безопасни за чорап. ? Ролки с размер 12 см x 100 фута ? : Нашите винил ролки htv с размер 12 "x 100 фута лесно и удобно, нарязани на художествени рисунки, знаци или букви с различни размери и са подходящи за подложки за рязане с размер на 12x12 "и 12x24".Нашият винил htv е съвместим за употреба с всички режещи машини. "ПЕРСОНАЛИЗИРАН подарък" : е Добър избор за подарък за Коледа, Хелоуин и годишнина от семейството или любимия.Искам да кажа, кой не обича нова забавна тениска?А с помощта на теплопередающего винил лесно можете да го настроите така, че това е нещо лично, което им хареса.Ако не сте доволни черно теплопередающий винил, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ✂ ЛЕСНО рязане, пропалывание и ПРЕХВЪРЛЯНЕ на ✂: Нашия теплопередающий винил HTV neon pink ще ви спести време, което можете да отделяте на всяка снимка или писмо, защото лесно можете да изрежете и плевелите необходимите чертежи.Неоново розово винил HTV е чувствителен към температура и налягане, което позволява лесно да се пренасят топлина на всяка тениска. "ОТЛИЧНА ЛЕПКАВОСТ" : Нашите неоново розово htv доста лепкава, те могат лесно да се придържат към тъканите и добре поддържани при пране, не выцветая, не отслаиваясь и не трескаясь.

Опции за продукта

Свързани продукти