.

.

Поставка за дисплея на Homoyoyo Прозрачна Витрина Прозрачни Рафтове Поставка за Чаши и Торта на няколко Нива, Подложки за дисплея на Прозрачна полк за дисплея на Декор?

Поставка за дисплея на Homoyoyo Прозрачна Витрина Прозрачни Рафтове Поставка за Чаши и Торта на няколко Нива, Подложки за дисплея на

BGN 1.33

Наличност
На склад

ПРОЗРАЧНА ВИТРИНА-мултифункционална поставка за демонстрация, не само сладкиши, но също десерти и кексчетаСТЕЛАЖИ ЗА ТЪРГОВСКИ ВИТРИНИ - Те имат прост дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява приятен опит за използване.МОДЕЛ органайзер за каботажните -Прост и елегантен външен вид може да съответства на различните стилове на вашия дом.СТЕЛАЖ ЗА КОЗМЕТИКА - лесен за инсталиране и използване, което ви осигурява по-голямо удобство.ПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на БИЖУТА - най-Лесният и щедър външен вид, в повишаващ нивото на живота си.Пратката включва 1 х багажник за изложбата на стоките Характеристики -Размер : Около 39,50 X25,00 X20,00 см./15,52 X9,82 X7,86 см прозрачна полк за торта. -Материал : Акрил витрина за кексчета. -Цвят : Прозрачен 4-ярусная поставка за дисплея. - Луксозно моделиране, идеална за демонстрация на красотата часа.Подходящ за повечето случаи на използване прозрачен акрил стойка на дисплея. - С глоба изработка, изглежда красиво и елегантно, с приятен интериор за вашия дом прозрачна акрилна багажник. - Най-лесният и щедър външен вид, увеличаване на срока на експлоатация на влакчета за кексчета. - Изработени от акрилни материали, здрава и безопасна за продължителна употреба, прозрачна поставка за дисплея. - Може да се превърне в чудесен подарък на вашите приятелки и членовете на семейството бижута кула.Информация за стоки, полици за съхранение на чанти, Този здрав багажник, предназначени за организиране на вашата колекция от играчки модели или статуи от всякакъв тип.срок за демонстрация на бижута Като един вид домакинството мулти-функционален инструмент за съхранение, тя притежава мощни възможности за събиране на данни за съхранение.поставка-органайзер за бижута И може да се използва за съхранение на бижута защитени и са в ред.

Опции за продукта

Свързани продукти