.

.

3 Опаковки, Черни Сверхпрочных пин барабан Сменяеми Квадратни Врати на Панти с шарикоподшипником от неръждаема стомана с размер 4 X 4 инча с Радиусными ъгли 5/8, Тежко?

3 Опаковки, Черни Сверхпрочных пин барабан Сменяеми Квадратни Врати на Панти с шарикоподшипником от неръждаема стомана с

BGN 18.30

Наличност
На склад

Здрави и издръжливи, не се страхуват открито на вятър и дъждНе се притеснявай за това, че ръждясва.Дебели, подходящи за повечето вашите нужди. 【Специална конструкция】 : Това е флип-надолу линия, оборудвана с подвижна штифтом.Специална подвижна габър и лагери осигуряват лесно отваряне и затваряне. 【Широко приложение】 : Използвайте за въвеждане или откидных вратите, предназначени за използване върху всякакви вратата с лявата ръка или с особено право на горивото.Тези панти са подходящи дори и за най-тежките врати.Типични приложения : жилищни врати с дебелина от 1 5/8 "до 1 3/4". 【Висококачествени материали】 : Изработени от тежка рамка от неръждаема стомана, тези панти, изработени от неръждаема стомана 304 и са силно устойчиви на ръжда и корозия.Идеален за използване в дома, в непосредствена близост до океана. 【Конфигурация】 : Двойка на пантите на шарикоподшипниках, габър подвижна, включва съответните винтове за дърво, панти на шарикоподшипниках помагат да се предотврати скърцане на врата. 【Бърз монтаж】 : Квадрат и подпора на ъгли в зависимост от вашите нужди.Идва с опаковка от 24 винтове за дърво, които осигуряват бърза и лесна настройка. 【Материал】 : неръждаема стомана 304.Дебелина до 3 мм 【Размери】 : Всяка линия е с размер 4 инча x 4 инча в квадрат с ъгли с радиус 5/8 инча.Loop тежи 85 килограма. 3 издържа на общо 255 паунда.Всичко за лява или дясна врати. 【Сачмен лагер】 : Панти на лагер приплъзване с плавно регулиране за врати, предназначени за безшумна работа, идеален за търговски или интензивно използвани врати. 【В търговската мрежа】 : Сверхпрочная конструкция от висококачествена стомана.Панти отговарят на стандартите ANSI/BHMA и са подходящи за всички врати, включително пожар. 【Специална конструкция】 : Това е флип-надолу линия, оборудвана с подвижна штифтом.Специална подвижна габър и лагери осигуряват лесно отваряне и затваряне. 【Широко приложение】 : Използвайте за въвеждане или откидных вратите, предназначени за използване върху всякакви вратата с лявата ръка или с особено право на горивото.Тези панти са подходящи дори и за най-тежките врати.Типични приложения : жилищни врати с дебелина от 1 5/8 "до 1 3/4". 【Висококачествени материали】 : Изработени от тежка рамка от неръждаема стомана, тези панти, изработени от неръждаема стомана 304 и са силно устойчиви на ръжда и корозия.Идеален за използване в дома, в непосредствена близост до океана. 【Конфигурация】 : Двойка на пантите на шарикоподшипниках, габър подвижна, включва съответните винтове за дърво, панти на шарикоподшипниках помагат да се предотврати скърцане на врата. 【Бърз монтаж】 : Квадрат и подпора на ъгли в зависимост от вашите нужди.Идва с опаковка от 24 винтове за дърво, които осигуряват бърза и лесна настройка. 【Материал】 : неръждаема стомана 304.Дебелина до 3 мм 【Размери】 : Всяка линия е с размер 4 инча x 4 инча в квадрат с ъгли с радиус 5/8 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти